hattice22 Bebeğim 14 aylıkken 3 ay içinde sadece 45 gün sabah 8 ten akşam 5 e kadar kv bakacak sizce çok mu uzun süre onu dert edip duruyorum 45 günlük bir stajim var çok mutsuzum çocuk benden vazgeçer mi ya da başkasına anne der mi ya da başkasına alışır mi 🥺
Leylamoznur hattice22 yok kuzum ya bende işe başlıcam ne olursa olsun kv annemde diyor ki seni arıyo cok özlüyor
Kuzeymomss hattice22 Oğlum 18 aylıkken işe başladım en geç 6 da eve gidiyorum. Zaten bebeğiniz büyükmüş ve sizi tanıyordur. Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım 8 aydır
Sevval2301 hattice22 bende işe başlamayı düşünüyorum kızım 11 aylık işe başlarsam1 yaşında felan olacak kv bakarım diyor ama ben acayip darlaniyorum düşününce bile ne yapacagim blmiyorum evde de olmuyor temizlik takıntı hastası oldum resmen kafam allak bullak benimde olursa ya 9-5 yada 8-6 olcak iş çok kafam karisik
hattice22 Leylamoznur 🥺 sizce uzun süre mi 3 ay icinde sadece 45 gün ayrı kalicaz aylar yıllar boyu çalışanlar var değil mi kendimi rahatlatamıyorum of
hattice22 Sevval2301 iş de değil benim ki sadece 45 günlük staj o kadar ondan öncesi de var ama haftada 1 ya da 2 gün sanırım ondan bir şey olmaz çünkü toplasan 15 20 gün sürmez