sevimliidostlarr Bı yakınımız hepımız dava dosyasına kadar buluyor tc miz davalarımız herseyı cıkartıyo Nasıl yapıyosun yaptıgın yasal degıl dedım Soylemem dıye gecıştırdı Nasıl yapıyo bılen varmı ? Tum ozelımızı cıkartıyor!
miniksercedefne sevimliidostlarr sosyal hizmetlerde yada emniyette falan yakın tanıdığı çalışan biri var mi
Busey42 sevimliidostlarr evet benimde davam var mesela onun bütün aşamalari bir yerde bakıyorum e devlette falan gözükmez. Sizin onda edeblet ve şifreleri olması lazım oraya bakması için ceza,hukuk vs herseyi görebilir. En iyisi şikayet edin
Elakuzusu sevimliidostlarr Kardeşim polis geçen gün bi programdan bahsetti telefon numarası ile herseyi görebiliyor dusun yattığı hastaneyi bile biliyor ama adını unuttum şimdi öyle birsey olabilir mi numaranız vardır onda bakıyordur
sezer2022 sevimliidostlarr kimmiş o ne cüret yani 🙄 devlet dairesinde mi çalışıyor yada adiyede çalışan arkadaşı vardır çok saçma böyle bişeyden hava atması
Motherqueen_ suheyla92 sildim ama kimse yanlis anlamasin diye inan cogu insanin yaptigi bisey bu biz kendi bilgilerimize baktik cidden guvenlik acigi varmi diye cikiyo
gozleri_deniz1 sevimliidostlarr uyap sitesi üzerinden öğreniyor olabilir ama onun içinde e devlet şifresi vs lazım