nupeldadefne Selamlar herkese bebeğim 4 aylık oldu fakat bir aydır aşırı saç dökülmesi yaşıyorum yani öyle böyle değil avuç avuç geliyo korkumdan saçımı açamıyorum hergün evi süpürüyorum her taraf saç kılı kızlar ön taraflarım açılmaya başladı artık normal mi Sizler saç dökülmesi için ne gibi çözümler buldunuz?
1gulceninannesi nupeldadefne doğumdan sonra benim de öyle oldu hormonal değişim sebebiyle oluyor normal bir durum. sonra düzeldi şuan saçma sapan yerlerden saçlar uzuyo bebek saçı gibi😁😁
aslhnkrts nupeldadefne 3 aylık bebeğim var aşırının da aşırısı bi dökülmem var kısacık kestirmeyi düşünüyorum her yerden saç çıkması beni delirtiyo başka çözümü yok hergğn taramaya vaktim olmuyor yani o zaman daha da artıyo
aek05 nupeldadefne aynısını yaşadım gidip saçlarımı kestirdim en sonun da embeauty diye bi şampuan aldım saç dökülmem durdu
ozlemkay nupeldadefne benimde 5 aylıkken hepsi döküldü her yer saç içende avuç avuç döküldü kaşlarım gene döküldü sonra bebek saç çıkıyor şuan saçım up uzun oldu tekrar çıkıyor kafanıza takmayın geçeçie bişey hani derler ya artık çoçuk anneyi tanıyınca dökülüyormuş ❤️
kaderkara Valla benimde öyle ya bizde aynı 4 aylık olduk son bir aydır çok dökülmeye başladı avuç avuç saç topluyorum bi çözümü olan varsa bende alabilirim
Kajsjaja Benim de bebeğim 3 aylıkken başladı dökülmeye su an 7. aydayiz aynı hızda olmasa da hala çok dökülüyor başlarda yumak yumak sac gidiyordu duşta ya da her saçımı toplayıp acmamda ne zaman duracak merak ediyorum ben de
SuhedaCls Benim bebe 13.5 aylık hala dökülmem tam olarak geçmiş değil ama dökülürken bi yandan da yeni saçlarım çıkıyor
CuteBadesMama nupeldadefne •İlk paylaştığım bakım kompleksi. Saçımı yıkamadan önce diplerine uygulayıp 4-5 saat bekletiyorum. •İki numara şampuanım. Onunla iki kez yıkayıp duruluyorum. •Üçüncü de saç kremim. Yıkadığım saçıma diplere gelmeyecek şekilde uygulayıp en az 5 dk bekletiyorum ve durulayıp çıkıyorum. Doğum sonrası bebeğim 4-5 aylıkken saçlarım dökülmeye başlamıştı, burada açılan diğer postlara bakıp, (bende post açmıştım hatta) gelen önerilerdeki ürünleri kısa bir süre inceledim. Kullanıcı yorumlarını da baz alarak bu üç ürünle devam ediyorum. Sıfır dökülme şu an. Ayrıca saçlarım çoğaldı da. Gönül rahatlığıyla önerebilirim size de. 🙏🏻
gizemgvrcn CuteBadesMama 6 aylık bebeğimle duş vaktim 5 dakika keske yapabilsem bu bakımları kel kalıcam yakında😂
drndfn nupeldadefne benim bebeğim de şuna 4 aylık aşşıırrrrııııı dökülüyor her yer saç yatak koltuk yerler kel olacağız heralde 😂
Happybaby06 4 aylıkken elime geldi tüm saçlarım 7 aya girdik azaldı bioxin şampuan kullanıyorum çok faydası oldu bana
limonbebek QI 6 aktifli Saç Dökülmesine Karşı Şampuan mutlaka bunu öneririm yatakta banyoda gezdiğim her yerde saçlarım oluk oluk dökülüyordu kesildi başkada şampuan artık asla kullanmıyorum yeni yeni saçlarım bile çıktı uzadı
mervekenan18 limonbebek ne kaadar süre kullandınız da fayda gördünüz, bende kullanıyorum iki hafta oldu hala işe yaramadı gibi hissediyorum🫠