melisakarademir Vucüdunda böyle kızarıklık oluyor yumurta yapıyor diye 2 aydır vermiyorum et yedi yine böyle oldu sonra geçti dün akşam da 1 tane kiraz ezip verdim 1 tane de kırmızı erik kestim sabah yine böyle olmuş alerji mi başka bişey mi kafayı yicem artık 7 gün sonraya randevu aldım alerji bölümünden
alin12_ melisakarademir benim kızımda bu şekilde kızarıyor. Bizde 28 haziranda alerji bölümüne gidecegiz. Sizinki de alerji gibi duruyor. Ateş falan yok dimi? Aynı böyle oluyor benm kızımın da göğsü.
Happygirl10 melisakarademir şuan nasıl ben de post açtım resimlere bakabilirsiniz. Bizim de 4-5 gündür kızarıklık kabarma var . Yarın doktora götüreceğim artık. Sizin nasıl oldu sebebi belli mi. Bizim de üst üste et türü yedi bu ara ondan mı oldu acaba diyorum
Busegr melisakarademir benim kızımda böyledi geçen hafta isilik sandım gripte olmuştu ateşi çıkıyordu antibiyotik başladık terledi diye oldu sandım ama virüsmüş kendi kendine geçecek dedi doktoru çok benziyor kızımdakine ama siz yinede bir doktora gösterin
melisakarademir alin12_ sabah biraz ateşi vardı 37.4 falan dişe yordum ama daha yeni çıkardı üstten 4 dişini başka gelir mi bilemem
melisakarademir Happygirl10 evet düzeldi şuan ama doktora götürcem cuma gününe randevu bulabildim sizinki nasıl oldu doktora gittiniz mi sebebi neymiş
melisakarademir hilall21 hayır ailede uyuz yok çok şükür ben alerji olduğunu düşünüyorum siz doktora gösterdiniz mi
Happygirl10 melisakarademir bugün götürdüm çocuk doktoruna alerji dedi. İlaç ve krem verdi almadık daha. Yarın fakülteye götürüp alerji testi isticem
melisakarademir Busegr cuma gününe randevum var inşallah kötü bir şey değildir geçmiş olsun size de ♥️🙏
melisakarademir Happygirl10 çok geçmiş olsun doktor gittiğinizde test kan falan istedi mi yoksa sadece baktı mı bir de neden fakülteye gidiyorsunuz hastane yapmıyor mu
Happygirl10 melisakarademir bulunduğumuz ilçedeki çocuk doktoru baktı sadece ilaç ve krem verdi almadık. Fakultedeki cildiyeye gönderdi uyuz baktılar buyutecle bir şey çıkmadı sıcaktan veya alerji olabilir dedi. Acilde kan verdik enfeksiyon da çıkmadı alerji iğnesi yaptılar ve alerji şurubu verdiler