bisakinol Polen alerjim var 11 aylık bebeğim var emziriyorum önceden kullandığım alerji hapını yutmaya başladım doktora sormadım ama hamileliğimde kullanabilirsin demişti oyüzden kullanabilirim sandım 1 haftadır kullanıyorum içime bi şüphe düştü alerjisi olanlar ne yapıyorsunuz acaba
Madamehappyyyyy bisakinol Yeni bir ilaç yazdırdım kullana bilirsin ama gerektikçe kullan dedi. Sormadan kullanmayın bence ilaç sorgulama hattı yok mu arayıp sorsanız ya da ilaç bilgilerin de yazar kullanıp kullanamayacağınız.
Ucansupurge bisakinol hamilelikte kullanabilirsin dediyse emzirirken de problem olmaz diye düşünüyorum bende. Çünkü aynı ilacı kızımda kullanıyor (2,5 yaş) Burun spreyi + zyrtec kullanıyorum ben fakat emzirmiyorum.
mertcelebi bisakinol evden cikmamaya calisiyorum,ciksamda gozluk,maskeyle ve hizlica. Evi geceleri havalandiriyorum. Gozum cok kasinir onun icin ebegumeci kaynatip goz pansumani yaparim rahatlatiyor beni. Ilac falan kullanmiyorum emzirdigim icin
bisakinol Madamehappyyyyy çok fenayım valla kullanmadan hayatıma devam edemiyorum özellikle bu sene geceleri çok fena oluyorum hapşırmama burnumu çekme sesime çocuk uyanıyor
Madamehappyyyyy bisakinol Bende de burun akıntısı geniz kaşıntısı ve gözümün beyazların da şişme su toplamış gibi bir hal alıyor. 😬😃polen alerjisi çok zor. Alerji testi yaptırdım hangi ağaçlara çiçeklere onlara yaklaşmamaya çalışıyorum yanından geçerken nefes almıyorum. 🤣🤣