minelsmomm Hanımlar merhaba Ek gıdaya 6 aydan önce başlayan var mı? Sütüm çok şükür yetiyor kilosu da gayet yerinde ama tadıma aşırı meyilli ve meraklı. İstiyor,ağlıyor 5. Aydayız üstelik :(
3kedili2bebekli minelsmomm merak ettiği için istiyor çöpten bir sey çıkarsanız yada taş toprak yeseniz onu da isteyecek bir doktora danismadan baslamayin
Snowglobe minelsmomm 5.ayda bi şey olmaz diye düşünüyorum ama acele etmeye gerek yok. Merak ediyo sadece yemeğin ne olduğunu bilmiyo ve emin oljn ek gıda öyle sandığınız kadar eğlenceli hevesli bi şey değil hele ki İstahsız olursa
bsr426_ minelsmomm beş aylık olmadan başlamıştım ben sutume ve mamaya karşı istekli olmadi hiç zaten red de yapmıştı o yüzden erken başlamak.zorunda kaldım şuan 7 olmasına a bişey var kilosu yerinde mi deseniz ben e değil yani bana az geliyor ama süt ile de beslenmesi yoktu açıkçası o yüzden başka çarem yoktu
minelsmomm 3kedili2bebekli evet haklısınız. Her sofraya oturuyor bizimle. Hep kucakta ondan olabilir ya
minelsmomm Snowglobe inanın şimdi başlamaya ne hevesim var ne de isteğim. 6. Ay diye hazırlamıştım hep kendimi. Sofraya oturunca kucağımızda tutuyoruz acaba ondan mı diye düşünüyorum