Minel_Rabia Kızımın ateşi durmadan yükseliyor duş aldırıyorum ateş düşürücü veriyorum tekrar aynı oluyor hastaneye çok uzağım ve gitmem için Şuan durumun müsait değil ne yapmalıyım l
Zkyasf Minel_Rabia yani suan hastaneye gitmeniz gerekiyor imkansiz olunca zor biliyorum ama soguk suyla dus aldirin ilik olmadan yada pamuk varsa suyla islatip heryerine birakin elbise giydirmeyin sirkeli su iyi gelir cok gecmis olsun insallah düser hemen
Miniktazmanya Minel_Rabia bu gibi durumlarda acil çağrı merkezini arayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz onlar sizi bizden daha iyi yönlendirecektir çekinmeyin ve arayın gerekirse ambulans geliyor kapınıza kadar
Adatvs Minel_Rabia ambulans talep edin çok yüksekse atesi dirençli ateş olduğunu söyleyin gelirler götürürler.
eraysen Minel_Rabia evi serinletin cam kapı açın ama esen yerde kalmasın ayağına ince pamuklu çorap giydirin üstünü soyun çoraplarını limon suyuna batırıp giydirebilirsiniz sirkeden sirkeli sudan alına kol altına konulan soğuk bezlerden uzak durun
Miniktazmanya Minel_Rabia tıbbi gereklilik varsa talep etmiyorlar siz en azından durumunu anlatın hastaneye neden gidemediğinizi ateşinin düşmediğini kaç derece olduğunu sizi yönlendireceklerdir burda herhangi birimizin dediği bir şey çocukta farklı sonuçlara neden olabilir
Mlsdz Rica ediyorum ateşi varken soğuk degil ılık su ile duş aldırın ılık bezler koyun vücuduna aynı zamanda sirkede kullanmayın lütfen. Ateşi var ise calpol ve pedifeni dönüşümlü şekilde 6 saat aralıklarla verebilirsiniz. Tabi bebeginiz kaç aylık ona uygun calpol vermelisiniz