suhedaklync61 Kızlar bebeğim 52 günlük fark edip ölçtüğümde ateşi 37 idi daha sonra duş aldırdım 36.2 ye düştü şimdi yine 36.7 e çıktı. İlk bebeğim ve tedirginim ateş mi yoksa değil mi Trabzon’da yaşıyorum nasıl giydirmeliyim nemden bayılıyorum ben şahsen
tontonanne suhedaklync61 36 Ateş sayılmaz zaten endiselenmeyin ince giydirin hislerinize güvenin ve eve derece alabilirsiniz ben öyle alıştım ilk zamanlar
eraysen suhedaklync61 neresinden ölçtünüz bilmiyorum ama 37 derece ateş değil normal bir değer havalar sıcak olduğu için 37 çıkmıştır koltuk altı 37.5 üstü kulaktan 37.8 üstü hafif ateş kabul ediliyor
nnidua suhedaklync61 şuan için normal gözüküyor endişelenmeyin takip edin 37.5 i geçerse o zaman ateş var diye düşünebilirsiniz
suhedaklync61 tontonanne evde tartım var dereceyide gösteriyor 27 drc diyor ev için ama dışarısı 21 derece fakat nem %88 diyor. Napacağım bilmiyorum bir alt giydireyim dedim gece soğuk olur ama ben bile atletle yatıyorum ya oda sıcaklarsa
tontonanne suhedaklync61 27 çok çok yüksek bi rakam bi tek zibin giydirin ve üzerine ince bi muslin örtü bırakın o yeterli olacaktır
suhedaklync61 eraysen merhaba koltuk altından ölçtüm alından ölçüm cihazda var ikisi ile takip ediyorum şuanlık
suhedaklync61 tontonanne teşekkür ederim şuan zıbın üstünde müslin ayaklarında da çorap var çorapları çıkartsam mı
eraysen suhedaklync61 yine takip edin ama ateşi yok zaten bence kendinizi bu kadar sıkmayın benim oğlumun bütün gün 37-37.2 arası geziyor çünkü hava çok sıcak ona da sıcak gelmiştir eviniz 24 derece üstü ise sadece zıbınla bırakın uyurkende ince müslin tarzı örtseniz yeterli olur enfeksiyon tarzı birşey olsa daha fazla yükselir
suhedaklync61 eraysen ay içimi rahatlatıyorsunuz teşekkür ederim az kalsın doktora gidecektim acile ve gereksiz yere gitmek istemiyorum gereksiz tahliller yaparlar belki
eraysen suhedaklync61 ilk 3 ay içerisinde 38 i geçen her ateşte direk hastaneye gitmelisiniz 3 aydan sonra evde ılık duş ortam serinletme kıyafet çıkarma ve ateş düşürücüye rağmen 38 buçuk altına inmeyen ateşte hastaneye gitmelisiniz şuan hastanelik bir durum yok Kendi ateşinizi ölçün büyük ihtimalle sizinkide 37 ye yakın çıkar hava çok sıcak çünkü
suhedaklync61 eraysen aynen de öyle çıkıyor benimde ateşim 36.7 çıkıyor ama bebekle yetişkin farklı olabilir diye düşünmüştüm