Gazerock Merhaba,bebeğim bir yakınımızın balkonunda düşüp çenesini vurdu.Vurduğu zemin beni biraz korkuttuğu için hastanede acile danıştım.Pratisyen hekim önemli birşey görünmüyor dedi.Strip veya dikişe gerek görmedi. İz kalmaması için ne süreyim? Şuan hafif açık gibi cilt dokusu. ![ https://mutluresim.com/images/2024/06/22/zapp5U.jpeg] ![https://mutluresim.com/images/2024/06/22/zapp5U.jpeg]
Olurmuolurmu Gazerock yapistirdi mi peki doktor bir sey surup oraya? Benim bebegimde maalesef kafasinin kenarini vurdu. Oraya yapıştırıcı ilac surdu doktor acilde. Sonrasinda da bir estetik cerrahtan iz kremi yazmasini isteyebilirsiniz belki. Onlar yazıyormus, o yuzden acildeki cocuk doktoru yazamadi
sleepnessnami Gazerock kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama benim bebeğim 15 aylıkken burnunda biraz derin yara oldu kanamıştı hatta ben madacasol müydü yanlış yazıyorsam düzeltin çok çok ince bir kaç kere ondan sürmüştüm ve hiçbir iz kalmadı yani sanki hiç olmamış gibi
momybaby Gazerock contratubex, net. ameliyat izini bile gecirirmis. oglum yandiginda doktor tavsiye etmisti
bilememolabilir Gazerock siltape diye bir bant var biraz pahalı ama iz asla birakmiyor yarada. Birde bir krem var sezeryan izi için kullanmistim doktorum normal yara izlerinide gecirir demisti Dermatix çok işe yarıyor ikiside.
Gazerock Olurmuolurmu Herhangi bir işlem yapmadılar.Şuan memleketteyim burdaki hastanelerde o tarz ürünler var mı bilmiyorum.Yaraya müdahale etmedim o yüzden birşey sürerlerse diye ama temizlemediler bile özel hastaneydi şöyle bir baktı doktor birşey yok dedi
Gazerock sleepnessnami 23 aylık bebeğim. Şuan yanımda olanlar Fito krem La roche posay -cicaplast krem Hamazinc Trukid ilk yardım stiği Bayram tatiline gelmiştik memlekete o yüzden sadece bunlar var şuan için
sleepnessnami Gazerock Fito krem Gazerock Trukid ilk yardım stiği Geçmiş olsun tekrar bunlar işinizi görür yanınıza almakla iyi etmişsiniz
Gazerock sleepnessnami Süreyim o halde umarım hasarsız toparlarız momybaby kabuk bağlayınca mı sürülüyor acaba? En etkilisi sanırım iz kremi olarak
sleepnessnami Gazerock Ben kabuk bağlamadan sürdüm kabuk bağladığında sürmeye devam ettim sonra kendiliğinden yok oldu çok kısa bir süre içerisinde hem de
MiraBelis22 Valla canım ben elma sürüyorum aklınızda olsun çok iyi geliyor. Kendim lazer de yandım yaralarına böyle kabuklu kabuklu olunca falan hep elma sürdüm hiç bişi kalmadı
ArdeninAnnesi3322 Contractubex kullanabilirsiniz, yüzünde baya derin bi tırnak izi vardı, 1 Ay düzenli kullandım hiçbir iz kalmadı, ama sabah akşam düzenli sürün ve gündüz dışarı çıkacaksa mutlaka mutlaka güneş kremi sürün yoksa leke yapar, çok geçmiş olsun
Minnospanda Gazerock kaç aylık bebeğiniz küçük gibi duruyor zamanla geçer bence kantaron filan sürebilirsiniz. Benim bebeğim 9 aylık filandi düşmüştü gözünün alt tarafını oyuncağın kenarı çizmişti ama baya kötüydü izi de uzun süre kaldı şuan 2 yaşında 1.5 yaş gibi geçti izi heralde tam hatırlamıyorum belki de 1.5 yaştan sonradır farketmedik hiç kaybolmuştu
momofdragon Gazerock öncelikle gecmiş olsun Allah beterinden korusun 😇🙏🏼 bebeğinizin yasını bilmiyorum ama çok fazla eczane türü kreme yönlenmeden sarı kantaron yağı/merhemi yada trukid stick işinizi görecektir. Düzenli kullanmaya ve kullandıktan sonra günes ısıgına doğrudan maruz bırakmamaya dikkat edin 🙏🏼
Gazerock Çok teşekkür ederim yorumlar için.Eve gittiğimde sarı kantoron da sürebilirim fakat bende pek etkisi olmuyor bir de bebeğimde denerim.