hndathn ppusatt uzuun suredir Yumoş şakayık ta takili kaldım ben. Çok hoşuma gidiyor kokusu.kiyafetleri katkayip dolaba yerleştiriyorum dolabı açınca missler gibi kokuyor dolabın içi bile
balyanaginannesi16 Vatan markasının var komşu çatlatan ve elti çatlatan trendyoldan alıyorum kokusu gayet kalıcı memnunum
balcocukkk ppusatt yumoş mavi çok kalıcı birde koyu pembesi ama mavi muhteşem kalıcı diğer renkleri kalıcı değil bir sürü yumuşatıcı kullanan biri olarak yumoş koyu mavi süper
annebebek012 ppusatt bingo üzerinde bebek resimli olan öyle kalıcı öyle kıyafetler de mükemmel koku bırakan başka yumusatıcı bulamadım stoklarım harika bir şey
biraslananasi annebebek012 bende Yeni keşfettim o dediğinizi oğluşum mu ne yazıyor hatta üstünde çok güzel kokuyor
annebebek012 biraslananasi ben mor olanı kullanıyorum sizin dediğiniz mavi olan sanırım mor’u da deneyin memnun kalırsınız
kurabiyevarsimitvar Vatan komşu çatlatan ama bingoya geçeceğim sanırım kokusu pek kalıcı olmuyor gibi geliyor
ahmethamza ppusatt valla perwoll çok iyi siyah kutu olan. Fransız esintisi mi ne adı. Geçen yaz yikadigim pikeler bu sene halen kokuyor. Şimdi ben bebek var diye hiç kullanmıyorum o ayrı.
Zlm ppusatt ben sıvı deterjan kullanıyorum onlarında kokuları güzel oluyo ve kalıyor camasirda yumuşatıcı kullanmıyorum
Papatyaa21 ppusatt bingo kesinlikle lisyantus manyoluya ve bahar mütiiş kokular kalıcı 😌 ama sadece manyolyayı marketlerde bulabilirsin