beyzzsenturkk_ kızlar cok canım yanıyor iç çamaşırı da kesiyor orayı meme şeklinde bi şişlik var dün patlamış gibiydi bugun daha da şişmiş büyümüş napıcam napabilirim bir anda çıktı sanki sıkmayı denesem daha cok büyüyecek gibi bilmiyorum😩😩😩😩
beyzzsenturkk_ beyzzsenturkk_ ihih ağlicam simdi acile mi gideyim doktora mı randevu alayım evde mi bişey yapayım hiç basına gelen yok mu🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Turunckafam beyzzsenturkk_ nasıl oldunuz acaba şuan benimde meme gibi et vardı şuan ped sonrası şişip irin akiyor sonrası yuruyemiyorum patlattirdim antibiyotik kullandım gecen ay bu ay yine oldu . Sonuç nedir sizin
beyzzsenturkk_ Beyninizikullanmakucretsizdir babamda önceden çıkmış böyle şeyler annem dedi iltihap topluyormuş ama o ameliyat olmuş çok büyüyünce bende korkuyorum daha da büyürse diye🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Sksjsjjsks Turunckafam genitalde ise o enfeksiyon bende de olmuştu patladı gitti sonra olmadı daha öyle bir şey mi sizinde
beyzzsenturkk_ Turunckafam antibiyotik kullandım uzun bir süre doktor patlatmadı kendiliğinden indi hamileyken aşırı jilet kullandım kıl dönmesi olmuş enfeksiyon kapmış hala ara ara şişiyor irin akıyor izi kaldı ama