Balanne_ Kızlar merhaba giriş katta oturuyorum balkona yakın bir yere kuş yuva yapmış ve korkuyorum kuş biri falan olur diye geçen sene pire ile mücadele ettik bu sene aymı şeyi yaşamak istemiyorum kuş yuvasını farklı yere alsak günah mıdır acaba
yaren317_ Balanne_ annemlerin balkona yapmıştı evi kuş biti sardı mecbur yuvayı bozmuslardı bilmiyorum başka yere alınır mı ama yuva olunca illa geliyor bit böcek
Berilsmom13 Balanne_ bende 3 gündür evde değildim dalları taşımış ama yumurta yoktu neyse ki. Aldım attım dalları kuşlarıda kovdum
Balanne_ yaren317_ inşallah yoktur görünmüyormuşta sanırım bu böcek türü ne yapmam lazıö bilmiyorum sonradan fark ettim
yaren317_ Balanne_ kuş canlıykende oluyor ve evet çok küçük biz telefonda farkettik mesela telefon ekranı kapalıyken siyah ekranda çok minik biseyler geziyodu kontrol ede ede baktık surekli olunca anladık kuş biti asla görünmüyor yani farkına bile varmaazsinz
Balanne_ yaren317_ kuşun yuvsını güvenli bir yere taşıdık orayı yıkadım sirkeli şu ile daha bir hafta olmuştu zaten inşallah bir şey olmaz diye düşünüyorum daha dime