seniyirimmisdafaa babyplus tryfix 9-36 kilo isofixli oto koltuğu ihtiyaci olan arkadaşlar dönüş yapabilirler fiyat 2.900
Ceerenn seniyirimmisdafaa biraz daha uyguna verme şansınız varmı ihtiyacım var ama çok pahalı diye alamıyorum buradan da hep sordum yüksek fiyat söylediler öylece kaldı hangi şehirdesiniz bir de resmi varsa bakabilir miyim
seniyirimmisdafaa Dms58 Ceerenn 2prensannesi__ bet7 aysekpaln BeMelly https://www.gardrops.com/kadin/cocuk-araba-koltuklari-ve-sandalyeler/baby-plus-tryfix-izofixli-araba-oto-koltugu-667a87a45488e
seniyirimmisdafaa elysc evet buda kutusunda hic bisekilde acilmamis magaza yerine evde duran bi ürün. bence 600 tl ucuza almak cok mantikli dedigim gibi kolisi bile acilmadi henuz 🙂
seniyirimmisdafaa 2prensannesi__ 2700 olsun cunku dedigim gibi magazadaki neyse bendeki de o suan. magazada 3500 😊 suan cekip atmayi deniyorum fotograf
Alya-Sena seniyirimmisdafaa bu koltugun kirmizi siyahi bende var dolapdan almistm bnde. Gardrps da kargo bedava oluyor desi farki aliyorlar bi tek oda pek bise tutmaz heralde. Ama bazi kargolar urun buyuk diye almayabiliyor haberiniz olsun