Haticeakll Kızlar oğluma scooter almak istiyorum çok baktım kafam karıştı önerisi olan var mı bütçem 3 bin civarı e bebekten baktım baby toys var onu mu alsam kullanan var mı ?
Melis2015 Haticeakll baby mall coll whells combo oturaklı kullanıp bnm oğlum 2yasinda.ve çok rahat kullanıyor
aslanmomy Haticeakll ay bende burda bekliyim bende kararsızım aklım yeni çıkam baby toya kaçıyor bi yandanda🤦♀️
goncaxxxx MelisArmin kaç aylık oğlunuz acaba bende bugün aldım oğlum 20aylık ama ağırlık verilerek döndermeyi çözemedi ya tamamen döndermeye çalışıyo ayaklarını eziyo tekerleri iademi etsem çözermi zamanla uadede etmek istemiyorum kalitesini çok beğendim ama bu yazda kullansın istiyorum
MelisArmin Haticeakll Eğer bütçe olarak çıkabilirseniz gerçekten güzel. Çıkamam derseniz Decathlon Scooterlarına bakın derim.
Zulalll Merhaba biz de scoot&ride kullanıyoruz ama yeni alacak olsam xiaomi mitu da değerlendirilebilir.Çevremde kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar.
Haticeakll aslanmomy ve şuan uygulamada indirim var 4 binden 3 bin civarına düşüyor alsam mı çok kararsızım çok güzel görünüyor kalitesi nasıl bilemiyorum işte
Haticeakll caresiz34 evet bu markayı çok övüyorlar çok kaliteliymiş decatlonun fiyatı da uygun ama aklım oturaklıya da kayıyor 🫠
Haticeakll Gul-42 300 tl ye scooter mı var 😮 ben de sipariş verdim e bebekten yeni çıkanı aldım 3 bin e
Gul-42 Haticeakll yok normal sıradan scooter evet aldım hatta rengı sarı mavı yoktu😀sıtesıne baktım yok muhtelemen tukendı ucuz oldugu ıcın
Gul-42 AnnaKurt hayır dusme olmadı suana kadar dengesızlıkten dolayı sadece eger yuksek yer yada taş gıbı bır yer olursa takılıyor oda oglum kaldırmadıgı ıcın yanı scootra cok para vermem acıkcası benım dusuncem bu yonde artı plastık degıl benımkı demir
Gul-42 AnnaKurt dedıgım gıbı oyle bırsey olmadı dusme su sekılde oldu yuksek yer yada taş olursa mantıken gıtmıyor teker kucuk oglum kaldırmıyor bazen o sekılde dusuyor bu hersey ıcın gecerlı onunde koca taş varsa atlamak gerekıyor
AnnaKurt Gul-42 Tamam aynısı. Bunlar hiç mantıklı değil yani bence scootera binmeyi seviyorsa sağlam bir şey alınmalı. Yok her zaman binmiyorsa bilemem tabi