prensannesi4235 Kızlar bana acil 5 aylık bebeğim için sinek, böcek kovucu vücut spreyi ve lamba sylermisiniz
yavrupotuncek prensannesi4235 nurse harveys alma kesinlikle tavsiye etmem sürdüğüm dk sinek geldi iki kere issirdi kendimde denedim aynı şekil asla ama asla işe yaramıyor siveno dene bı istersen ben şimdi onu deniycem bide lavanta ve kekik yağı alıp yastığına carsafina damlat onlarda etkiliymis
livanurvealpinannesi61 prensannesi4235 1 yaş altı için her marka kullanılmıyor malesef. Nurse harways buzz var sadece.
livanurvealpinannesi61 yavrupotuncek sıveno 2 yaş ve üzeri kullanılıyor. Çoğu marka 2 yaş ve üzeri kullanılıyor. 1 yaş altı bebeklere nurse harways buzz öneriyor doktorlar sadece.
yavrupotuncek livanurvealpinannesi61 hayır açıklaması önemli değil instada Osman gönülal ve birçok doktoru takip ediyorum hepsi ya nurse harveys yada sivenoyu oneriyo hatta sizin gibi birisi sormuştu siveno da yaş sınırı var diye doktor da sety demişti onları mecburi yaş sınırı koymak zorunda hatta sebebini de demişti ama tam hatırlamıyorum yani usulen öyle mecburmuş hatta mesela demir ilaclarinda da 2-1 yaş üstü diyo ama doktorlar 4 aylıkken baslatiyo
livanurvealpinannesi61 yavrupotuncek içinde ki yağlardan dolayı çoğu 2 yaş ve üzeri kullanılıyor. Okaliptüs yağı lavanta yağı 2 yaş altı bebeklere önerilmiyor. Demir ilacı ayrı bişey içinde zararlı madde yok. Ama sınek kovucular öyle değil.