mobesebesir Mercece12 sıkıntılı Bi ayak yapım var lumberjack ta sorun olmadan giyebiliyorum şükür ki o marka da çok pahalı değil 3 4 ay önce 2 bine aldım.
ejdermeyvelilahmacun Mercece12 şu anki maddi durumuma göre en fazla 2-3 bin veririm. Ama çok daha iyi maddi duruma erişirsem bu fiyat artar 😂
Eylulannesi68 Mercece12 en uygununu alırım 300 500 arası ayakkabı önemli ama benim kafa ucuza çalışıyor kıyafete de çok para vermek istemem pahalı bana dokunuyor ahhahshshs
MelisArmin Mercece12 İnanılmaz marka takıntım vardı her şeyde. Kıyafette aştım ama ayakkabıda aşamadım. Fiyat skalam geniş o yüzden.
Tubatgn Mercece12 Ayak önemli. Ortopedik olması daha da önemli. En azından benim için. Ayakkabıya verdiğim paraya asla acımam.
Simsimy Mercece12 Kaliteliyse ve beğendiysem alırım, verdiğim parayada acımam ne kadar olduğunun önemi yok.
Mikoiledikonunannesi Mercece12 ah birtane çok beğendim 4 buçuk kocam diyor hayatta olmaz 3 binden yukarı vermem 😏bu arada sorunlu bir ayak yapım var tırnak batman oluyor normal ayakkabı giyemiyorum
Ballilokmam11 Mercece12 ben marka ayakkabıyı çok uygun alıyorum ama turkiyede çok pahalı yani anlamsiz sekilde