Livabz Kızlar yanıga ne iyi gelir 2 yaşında bebeğim parmağı yandı yumurta beyazi sürdüm baska oneriniz varmi
busraalanya Livabz yanık derecesine göre değişir bnm kızımda ütüye ellemişti bir parmagı 😔 hemen yanık kremi sürüp acile götürdüm sadece yanık kremi sürmek en doğrusu demişti doktor iz kalıcak kadarsa daha sonra kantaron falan sürüyorlar ama ben kullanmadım doktorun verdiği kremi sürdüm
busraalanya Livabz silverdin evde hep bulundururum derisi soyulacak kdr kötü yanmadı ama su topladı kabardı yani kaçıncı derece diyorlar bilmiyorum . Hastanede de sardılar ilaç sürüp sonra iki tane krem verdi karıştırıp sür hergün dedi küçük olduğundan sardılar bu arada zarar vermesin diye
Livabz busraalanya Geçmiş olsun çok şukur su toplamadı yaa normalde yumurta beyazı hemen alıyor yanigini kendi yönetmimce iyi silverdin duydum evet onuda süreyim teşekkürler
cansuakbltylmz busraalanya merhaba hangi kremi önerdiler acaba? Bir de su topladigiginda kendimi patladı su patladığında hangi kremi uygulayınız? Bizde benzer bir vaka oldu da
busraalanya cansuakbltylmz merhaba üstünden bir yıldan fazla geçti tam hatırlamıyorum adını iki tane krem verdiler birisi sarıydı üst üste karıştırıp sürüyordum . Eline zarar vermesin diye sardılar bi süre sizde sarın dediler eli olduğundan çok sık düşüyordu bi süre 3 5 sonra sargıyı çıkarttım su topladığında bende çok tereddütte kaldığımı hatırlıyorum ama patlatmamıştık kendisi patladı elini koruyamadıgından . Acile gidiverin bence aklınızda olan soruları sorun hem 🙏