nbanba Kestigimiz bu dananın kemiğini Kaynatacagim. Kaç saat kaynamalidir ? Bu buz kuplerine koysam saglikli olur mu her çorbaya pratik olur atarım . Bir de 7 aylık olduk kaç aylıktan itibaren verebilirim?
tantuniayrangerisiyalan nbanba Buz küpleri küçük kalır karton bardak iyi. 6.aydan itibaren vermiştim ben. 7 8 saat kaynatıyorum.
etuerk nbanba ben kısık ateşte 5 saat pişirdim ilikleri aktı blender yaptım buz poşetlerine koydum üç beş miktara göre atıyorum 6. Aydan itibaren başlamıştım
Nkocak Şöyle ben hep veriyorum ek gıdadan beri tencerede nereden baksanız 5 saat pişiyor düdüklüde 2,5 saat pişiriyorum ki ilikleri de çıkaın diye
alparslan1_ nbanba 5 saat kısık ateşte kaynatıyorum sonra çok küçük boy karton bardaklara 1 yemeklik olacak şekilde koyuyorum buzluğa öyle attım.
dertlikaval nbanba düdüklüde 1.5 saate pişiyor benim 5 saat yazmış bazılara su kalmaz öyle çok uzun geldi bana kemiği koyun üstünü geçmeyecek biraz altında kalacak şekilde su koyun önce yüksek ateş kaynamaya çıkınca orta ateşte pişer.
tantuniayrangerisiyalan buss__ Küçük tencerede bi günlük ona göre yapıyorum sadece kemik suyuyla yapıyorum bütün yemekleri o yüzden 1 2 karton bardak gidiyo
Busramustim nbanba düdüklüde yapıyorum içine biraz tuz soğan sarımsak ta koyuyorum 4 5 saat kaynatıyorum kemikleri çıkartıp blendırdan ### geçiriyorum Dışardan yemek istediğimizde mezeleri koydukları kaplardan almıştım kemik suyunu ona koyup buzluğa atıyorum yaptığım yemeğe göre yarısını veya hepsini koyuyorum pratik oluyor