Uykusuz-annee Bebeğim 9 ay 26 günlük kızlar alkış gösteriyorum sürekli ama o ayaklarıyla alkış yapıyor bildiğiniz elleriyle hiç yapmadı ayaklarını birbirine çevirip vuruyor bildiğiniz alkış yapıyor normal mi bu durum?
babyblogss Uykusuz-annee normal canım her bebek bir değil benim oğlum alkış yap diyince göbeğine vuruyor 😄
eraysen Uykusuz-annee bu benim oğlum 😂 5 aydır ayakları ile alkış yapıyor hem de o kadar güzel yapıyor ki şap şap ses çıkarıyor gören herkes şaşırıp gülüyor elleri ile göstersem de yapmıyordu 1 ay önce hiç beklemediğim bir anda elleri ile yapmaya başladı bu arada 10 gün sonra 1 yaşına girecek
mhmetali Uykusuz-annee benim bebeğimde 9buçuk aylık, 15 gündür elleriyle alkış yapıyordu, bu birkaç gündür tariflediğiniz gibi ayaklarını birbirine vurup şap şap diye ses çıkarmaya başladı
Uykusuz-annee eraysen bizimde alkış dese biri ayaklarını vuruyor gülüyor millet 😃 eliylede yapar ins baya geç yapmış sizinki😃
eraysen Uykusuz-annee evet baya geç yaptı ayakları ile 7 aylık yoktu başladı elleri ile 10 buçuk aylıkken yapmaya başladı benim bebeğimin gözlerinde genetik hastalık var o yüzden biraz geriden geliyor bazı şeyler net göremediği için