09emine Kusura bakma lütfen yukarıda yazmışsın zaten yorgunluktan farketmemişim prematüre olduğu için bazı konularda geri olabilir akranlarına yetişmesi zaman alır üzülme sen elinden geleni yapıyorsun bol bol dua et salavat getir ALLAH’ım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bebeğime sağlık ver (Amin) de bak gör herşey nasıl düzelecek anne duası mucizedir efendimiz sav anneler çocuklarına dua ettiklerinde evlatlarını saran zırhı görselerdi duayı hiç bırakmazlardı demiş benim küçük kızımın doğduğunda hem kalbinde delik hemde akciğere giden damarda darlık vardı hemen 4444 kere salatı tefriciye okuduk ailemle her kontrolde darlık azaldı delik kapandı şimdi 3,5 yaşında 17’ye düşmüş darlık senede bir kontrole götürüyorum oğlum prematüre 20 gün yoğun bakımda kaldı bir haftası entübeydi dr hiç olumlu konuşmuyordu sütümü besmele ile başlayıp sağım bitene kadar salavat getirerek sağdım elhamdulillah ile dua ederek bitirdim sütümü almaya başladıktan 3 gün sonra entübeden çıktı sonra hızla iyileşti çok şükür