efeannesiii Kızlar.cocugum adını değiştirmek istiyorum bunun için ne yapmam.gerekir varmı aranızda bunu yapan
_esra_ efeannesiii mahkemeye versenizde değiştiremiyorsunuz şimdiki gündemde olan isim değişikliği mahkemelere ve benzeri durumlar isminde gülünç ve ayıplı şeyler olanlar için geçerli bildiğim kadarıyla mesela Efe olan bir çocuğun adını Ahmet yapamıyorsunuz. Mehmet yerine Memet gibi olan isimler düzeltiliyor..
sedefock efeannesiii 2 isimden birini mahkemeye vererek kaldirtabilirsiniz arkadasim oglundan 2. Ismini sildirdi 2.500 tl odedik demisti annesi sahit olarak yazdirdi yani oluyor
sahrabalam2 efeannesiii evet kaldırabiliyorsunuz yakın arkadaşım avukat üç ay önce böyle bir konu geçti dosta masrafı vs kefalet ödemesi falan 18 19 arası fiyat verdi
Birbahargunu Ben Ayşe olan adımın yanına Nur eklettim kimlikte yazmıyordu 2017 de dava açmıştım mahkeme yoluyla oldu göstermelik bir şey sonradan dava masraflarını da iade ettiler. Sadece mahkeme ile yapabilirsiniz
DuruLinda efeannesiii değiştirebilirsin bi tanıdık babasının adını koymuştu sonradan değiştirdi mahkeme kararıyla yapmıştı sanırım
efeannesiii DuruLinda 2023ten sonramı oncemi canim kanun değişmiş eskiden e devletten bile oluyormuş şansıma malesef
efeannesiii eylulcakir erken doğum yapmıştım eşim kimliğe yazdırmış malesef sonra alışırım belki dedim ama asla alışamadım kayinpederimi sonradan sevmemeye başladım
eylulcakir momybaby tamam da canım zaten söylemiyorsunuzdur zaten şimdi sildirseniz ayıp olacak kayınpederinize eşiniz ne diyor
Laleeren E devlet üzerinden yapılıyor diye biliyorum önceden mahkemeye verilmesi gerekiyordu yeni düzenleme gelmiş deniyordu bakmanızda fayda var
_esra_ DerinTuana 18 yaş üstü için geçerli oluyor diye biliyorum 18 yaş altı çocuklarda nasıl ilerliyor süreç tam anlamıyla adapte değilim konuya
DerinTuana _esra_ ailesi tarafından basvurulması gerekıyor.Ama hem anne hem babanın onayı olması lazım bildgim kadarıyla.