isimyazmakzorunlumu Uzun yola çıkacağız birçok marka var. Bizzat kullanıp memnun olduğunuz güneşlik var mı?
Rwerdst isimyazmakzorunlumu ben baby Jam kullanıyorum sanırım emin değilim e bebekten aldım. Vantuzlu ama çok beğenmiyorum. Mr. Dıy dan alcam bir süre sonra. Arabam getz ona rağmen küçük geliyor
bsr0712 isimyazmakzorunlumu babyjem in cama geçirilen koruyucusundan kullanıyorum. Hiç güneş geçirmiyor çok memnunum
isimyazmakzorunlumu Rwerdst ben de ebebekten vantuzlu aldım memnun kalmadım güneşi engellemiyor. Cama geçirilenlerden almak istiyorum markaya karar veremedim.
isimyazmakzorunlumu Kuzularinanasi bende var da küçük geliyor güneşi çok iyi engellemiyor. Camın tamamını kaplayanlar daha iyi görünüyor sanki
Rwerdst isimyazmakzorunlumu mr dıy da statik elektrikle yapışan var ve e bebekte kinden daha iyi duruyor. Bu gidişimde oğlum çok durmadı inceleyemedim tam ama bir dahaki gidişimde bakacağım
isimyazmakzorunlumu Rwerdst yaşadığım şehirde mr diy yok maalesef onlineda da bulamadım ama fikir olarak çok iyiymiş 😊