Delux Merhaba kızlar yarın uzak yoldan misafirlerim var akşam yemeğine alacağım ne yapacağım hıcbır fikrim yok biraz kalabalıklar da fikir verir misiniz ilk defa evimde ağırlayacağım hersey güzel olmalı
Ssude Delux Çorba Fırın yemeği (sulu köfte olabilir) Pilav Salata Yoğurtlu bir meze patlıcanlı ya da havuçlu Acı bir meze Biberli ekmek Turşu Karpuz kavun Tatlı
atlasbeyinannesi Delux başlangıç olarak mercimek yoğurt çorbası vs olabilir mezeler yapabilir ana yemekte fırın da tavuk patates ya da köfte olabilir yanına pilav sulu yemekte yapmak isterseniz kuru fasülye ya da nohut yanına da salata içecekler falan derken güzel bir yemek sofrası olabilir ☺️
yavrupotuncek Delux sarma dolma Kavurma Patlıcan Tava Lahmacun Patates salatası mujver Börek Pasta Tarator patlıcan kabak yogurtlama Semizotlu yoğurtlu çorba aklıma gelenler bunlar
kardelencicegim Delux mercimek çorbası et kavurma yada güveclerde et sote pilav salata ortaya sarma dolma veya börek kalabiksa aklıma gelen bunlar
NuriAlco Ayran aşı çorbası Et sote Pirinç pilavı Salata Havuç tarator Fırında kaşarlı mantar Peynirli börek Kadayıflı muhallebi ya da magnolya Kalabalık olacaklar dediğiniz için fazla yazdım.
damla6116 Mercimek çorbası /İslim kebabı/Pilav/Havuç tarator/Salata/ karpuz -kavun / Kadayıflı muhallebi🫠 ana yemeğe sulu bir yemekte ekleyebilirsiniz çok kalabalıksa kuru fasülye nohut tarzı
NuriAlco Delux maşallah baya kalabalık şimdiden kolay gelsin. Bu sıcakta misafir ağırlamak çok zor olur Allah yardımcınız olsun 🥴
Btlml Yazın ağır şeyler gitmiyo Çorba Biber dolması Börek Yoğurtlu meze Fırınlanmış sebzeleri yoğurtlama Salata Soğuk sütlü bi tatlı Hem pratik hem çeşitli bi menü
Delux ilkimnk pertteyim bitiklerdeyim 12 kişi onlar 4 kişide biz🥳 menüm şöyleydi 1 tepsi patlıcan kebabı 1 tepsi etli karışık tava 1 borcam Kilis tavası Lahmacun Pilav Çorba Soğukluk Cacık Ve eseri kalmadı yemeklerin hıcbırınden 😂 Tatlı olarak da irmik helvası 🥳
ilkimnk Delux ellerinize sağlık gerçekten eli öpülesi kadınsınız ben iki kişilik yemeği zor yetiştiriyorum 😂😂
Delux minikkus__ ilkimnk Bide balık vardı yazmayı unuttum 🥳 Servis tabağına pilav Kilis tavası patlıcan kebabı ve normal tava koydum orantıyla küçük kaselere çorba soğukluk cacığı koydum 3 kayık tabağa balığı ortaya koydum 4 5 tanede kayık tabağa lahmacunu servis ettim bu şekilde oldu 🥰 bu arada 2 yaş kızım bide 40 günlük bebegım var kaynım bebeği hamakta salladı eşimde bana yardım etti sağolsun bu şekilde oldu 🥰🥰
minikkus__ Delux hmm yani yemekleri servis tabağına hepsinden koydun bnde hep bunu merak etmiştim nasil servis edilir çok çeşit yemek diye menü çok güzelmiş ellerine sağlık bacım