limonzeytinmom Sinemkaan25102022 evet canım hem emzirdim hem sma optipro kullandım gelişimleri güzeldi kusma alerji ishal kabızlık gaz da olmadı hiç
Sinemkaan25102022 limonzeytinmom ben sütüm gelene kadar veriyorum mamayı ilk bebeğimde sadece anne sütü aldı hamileyim hala emiyor
limonzeytinmom Sinemkaan25102022 2.bebneğüme hamileyken iilk kızımı bende 4 ay emzirdim hamileyken 🤭 ama iki kızımda mamayı kendi bıraktı. 1kızım 7 aylıkken istemedi meme + ek gıda devam ettik. 2.bebeğimde 6 aylık oldu oda siyemiyoe şimdi 🥴
asrinhatasi Sinemkaan25102022 ben de yenidoğan dönemde sma optipro kullandım sorun yaşamadım. Evolvia da kullandım ama daha ileriki dönemlerde belki fikir olur. 🌸
Sinemkaan25102022 limonzeytinmom meme hem mama daha iyi Ben naptysam bırakmadı beni emmeyi çnkğ sadece memede uyuyor memesiz asla uyumuyor
limonzeytinmom Sinemkaan25102022 her cocuk bir değil işte benimkiler emzik kullanıyordu o yüzden emzirme sonrası hemen memeyi cıkarıp emzik verirdim. Büyük kızım 10 aylıkken emziği kendi bıraktı bakalım küçğk ne yapacak 🤭
limonzeytinmom Sinemkaan25102022 benım kızlar çok iştahlı ek gıdaya gecınce bıraktılar farklı tad arıyorlar sanırım. Birde biz sofraya oturunca onalrıda alıyoruz 5 aydan sknra başladım ikisine de ondan olabilir diye düşünüyorum
Sinemkaan25102022 limonzeytinmom ilk bebeğime emzik vermedm beni sürekli emiyordu ağzında emzik gibiydi memem Şimdi ikinci bebeğime vermeyi düşünüyorum emzik en azından sadece acıkınca beni yiyor emsin
sekerportakali9 Sinemkaan25102022 hem optipro hem comfort kullandım. Biz gazzlıydık optipro o yüzden yaramadı comforta geçince rahatladı
limonzeytinmom Sinemkaan25102022 emzik istemeyen ben iki bebeğimde kullandım. Korkum ya bırakmazlar diş yapısı bozulursa VS seklindeydi ama hayat kurtarıcı ve büyük kızım kendi bıraktı 10 aylıktı dediğim gibi buda inşallah cabuk bırakır 1 yastan önce olursa süper olur 🤭
Sinemkaan25102022 limonzeytinmom inşallah bende çevreden duyuyorum zor bırakıyorlarms komşumuzun 6 yaşına kadar emzik emdi
larindidems Sinemkaan25102022 ilk doğduğunda kullanmıştım bende sonra emmeye başlayınca bıraktık bi sorun yaşamamıştık ama tadı baya kötü geldi bana smanın daha sonra sütğm azaldığı için tekrar mamaya başladık bebelac gold kullanıyorum şu an onda da bi sorun yaşamadık şükür
minikmucizemaak larindidems benim bebeğim de mama meme ilerliyor yaklaşık 2 2.5 aydır . 7 aylık, hipp kullanıyordum ama kabız yaptı ya. Bende sma düşündüm ama süt oranı çokmuş, bebelac düşünüyorum ama sever mi diyorum. Sizde kabızlık vs yaptı mı?
limonzeytinmom Sinemkaan25102022 aynen öyle gibi de olsun kendi istekleri ile bırakmaları her dönem herşeyde iyi bence