aylintoooo keskegecmisedonebilsek yaprak dökümü- Avrupa yakası - adını feriha koydum- yeşil deniz sürekli izlediklerim
BurcuKucuk Birdunyabircennetannesi ayy çok severim 🤣 en çok da öğretmenlerini matematikte alt edip hesabı ona kitledikleri anı 🤣
isimsizz123 damla6116 evet çok güzel ama hüzünlü ya biz sevgiliyken tamamini bitirmistik eşim yine izleyelim diyo yok artık ben hüznü kaldıramıyorum diyorum😂
birazquality keskegecmisedonebilsek ezel, suskunlar, yaprak dökümü. Şuan aşk yeniden izliyorum çok tatlı bi dizi ya
Belcim30 keskegecmisedonebilsek yaa tam böyle eski aile düzenimiz, evimiz, bizim geçirdiğimiz çocukluk ve olaylar.. Hem komedi hem buram buram aile kokuyor
Birdunyabircennetannesi BurcuKucuk Ay nasıl yüzü düştü şok oldu ama 😅 İşte bazı şeyleri bilmeden giyinişe vs bakarak yadırgamamak lazım bu dizi onu anlatıyor cidden mükemmel bir dizi ve tam aile dizisi Artık maalesef böyle aile dizileri yok
BurcuKucuk Birdunyabircennetannesi ne ahlaksızlık var ne cinayet ne de aşjecek izlenmeyecek sahneler. Her bölümü gülme garantili🥹
Esma_1616 keskegecmisedonebilsek Kurtlar vadisi 🐺😂 eşim sayesinde çok severek izliyorum ikinci defa hemde 🤭
ece54 keskegecmisedonebilsek tekrar tekrar izlediğim türk dizileri ezel, behzat ç daha eğlencelik olarak da yabancı damat, avrupa yakası olabilir.
farelikoyunkavalcisi keskegecmisedonebilsek Merlin 2 kere izledim bebem büyüsün bir kere daha izleyeceğim aşırı keyifli tavsiye ederim🤩