keskegecmisedonebilsek Belcim30 bunları hiç izlemedim aslında bi kaç televizyonda gördüğümde baktım ama anlamayınca sıkıldım başından izlemek lazım galiba
keskegecmisedonebilsek NeclaLeylaCeydaOhnealaneala pis yedili hariç izledim bunları da pis yedili pek tarzım değil 😂
keskegecmisedonebilsek pamukseker_ bunlar da tam yaz dizisi böyle daha etkileyici gerçekçi bişeyler 😂
Belcim30 keskegecmisedonebilsek yaa tam böyle eski aile düzenimiz, evimiz, bizim geçirdiğimiz çocukluk ve olaylar.. Hem komedi hem buram buram aile kokuyor
denizprenses1912 keskegecmisedonebilsek bizimkiler 🌼 Fatih- Harbiye, Küçük Ağa da güzeldi eğlendiriyordu beni 😂
Lunaaaaa keskegecmisedonebilsek asmalı konak, ezel, adını feriha koydum, hayat şarkısı, beni böyle sev, eski günleri özledikçe sürekli eski dizilere sarıyorum bende
keskegecmisedonebilsek fob Leyla ile mecnunu ben anlamıyorum yani hayali dede falan saçma geliyor yada 1 bölüm bile bitirmediğim için erken karar veriyorum
isimsizz123 damla6116 evet çok güzel ama hüzünlü ya biz sevgiliyken tamamini bitirmistik eşim yine izleyelim diyo yok artık ben hüznü kaldıramıyorum diyorum😂
uykucukoalaa keskegecmisedonebilsek kavak yelleri o zamanlar da izlemiştim geçenlerde izlemeye başlamıştım tekrar öyle sarıyor ki 😅