Giizem05 Merhaba kızlar sezeryan doğumdan sonra bartholin kistim olduğunu öğrendim canım çok yanıyor dr hazır hissettiğinde amaliyat dedi ama bebeğim 3 aylık ve emziriyorum lokum ve dut kürü ile patladığını okudum var mı yapıpta kurtulan lütfen yardımcı olun
omeroglu Giizem05 canım bu çok bı illet bişey bı merhem var ben onu kullandım çok faydasını gordm adını bulup yazıyorum buraya bı dakka kuru dut kaynatıp içmek fayda ediyor ama eğer çok olduysa apse gibi oluyor ya o dut kuru ona fayda etmiyor yazdığım merhem adını alırken bı sor eczaneye emzirirken kullanmak zararlımı diye alckullan emin ol faydasını gorursun
omeroglu Giizem05 (hirudoid Forte) ilacın adı bende hamilelikte çıkmıştı operasyon geciremzdim ağrıdan kivraniyodum eczane bu merhemi söyledi dedi günde bı kere sur siskinlign olduğu yere o orayı akıtacak yada kurutacak drdi gerçekten de aktı geçti gitti şimdi ufak biseyde çıkmaya başlasa suruyorum hemen geciyo afedersin kusura bakma açık konusacam dışardan sureceksin bunu sakın vajina içine filan surme
yavrupotuncek Giizem05 canım ben onu bilmeden patlattım ve ameliyata gerek kalmadı onu da şu şekilde yaptım sirkeli su ile temiylebildigin kadar sık sık temizle bir sargı bezi veya pamuk ile iyicee ama ve sıcak su torbasini oraya iki bacak arama koyup sabaha kadar öyle kalmıştı ve sabah bı anda patladı yine sirke ile temizledim hep
Giizem05 omeroglu ben hemşireyi o kremi biz hasta kolu falan morarınca kullanıyorduk ama kesin o krem mi
omeroglu Giizem05 hayır hayır sakın girişine filan surme üst taraftan sur diyorum zaten bartholin kisti genelde vajina bölgesinin dudak kısmında oluyor üstten sur idrarda yanma olması normal çünkü vücutta enfeksiyon var