Mucahitimbenim Kızlar eşim geceleri biriyle konuşuyor sonra kaydı siliyor numarayı nasıl öğrenebilirim? Hts kaydını nasıl görebilirim sadece telefon üzerinden?
Ardenaden Mucahitimbenim ayno evde ve telini alma firsatiniz varsa kulndgi hattın uygulamasını indron kendinize snra mesaj larip esunizn telinden kod alip onu oraya grip gorebilirsnz
divabebedivamama ben gsm şirketinde çalışıyorum, maalesef göremezsniz. KVKK gereğince gsm operatörü uygulamasında bile numaralar tam haliyle görülmez. ancak hat sahibi gsm operatörünün müşteri hizmetlerini arayıp kendi mailine görüştüğü numaraların listesini talep eder.
Mucahitimbenim divabebedivamama hımm peki savcılıktan onayla istense yine de numara tam çıkmaz mı avukatımdan isteyeceğim de
divabebedivamama Mucahitimbenim savcılık gsm şirketinden ister eğer bir boşanma ya da şikyet varsa anca o şekilde
Mucahitimbenim Ardenaden o şekilde girebiliyorum ama ne yazacağım uygulamaya girince türk telekom kullanıyor nasıl öğreneceğim kayıtları
Ardenaden Mucahitimbenim 9520 ye ŞİFRE yazip yollayin esinizn telinden o gelen sifreyi indirdiginiz turk telekom uygulamasina girin
senkendinideligibiyaptinya Mucahitimbenim türk Telekom da görünüyor uygulama üzerinden sanırım fatura detaylarında
Mdorukkk Mucahitimbenim canım görünüyor oradan sen müşteri hizmetlerini ara nasıl bakacağım uygulamadan de eşinin deme kendi hattıma de. Onlar yönlendirir sanırım fatura detayları olması gerek
Ardenaden Mucahitimbenim detaylar vardir orda bn kulansam turk telekomm suraya buraya tikla dicemde mantiken oyle detaylarda cikiyor detay fln yaziyor fstura detayi fstiyrata tiklican snra detayi cikiyor
gizemgvrcn Mucahitimbenim türk telekom uygulamasına gir faturalar vardır orda fatura detaylarına gir orda hangi numarayla konuştuğu cıkar
yavuzaslan Mucahitimbenim numaranın son iki hanesi çıkıyor Türk Telekom uygulamasında diğerleri Yıldız şeklinde