ayseyvz Hem yataklı hem pusetli 1.500 TL ye vereceğim hiçbir sorunu yok foto atmak istiyorum linkini gönderir misiniz
hunilimomy ayseyvz https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
Eda6714 ayseyvz ben aynısını kullanıyorum gerçekten çok kullanışlı büyük kızım 30 aylık hala kullanıyoruz hayırlı satışlar 😊
bsmnl ayseyvz ihtiyacı olan birine gider inşallah çok çok uygun demişsiniz çokta güzel. İhtiyacım olsa hemen alırdım.
ayseyvz Puseti yukarda poşette o da sağlam sekilde aynı renk model arkadaşlar yataklı olan yerin üzerinde fermuarlı battaniye kismida var kış aylarında kullanılmak için
ayseyvz Herşeyi sağlam tekerlek vb hiçbir sorun yok ihtiyaç olmadığından satiyorum Gaziantep’ten yazıyorum
ayseyvz Kargo ücreti dahil değil bu fiyata zaten çok uyguna veriyoeum şuan bu model bebek arabalari çok çok pahalı bilirsiniz zaten
zeynepzu ayseyvz canım ben almak istiyorum gardrop uygulaması var ona yükler misiniz orda kargo uygulamaya ait
ayseyvz zeynepzu evet tekerlekli kısmı kolay katlanıyor yataklı kısmı çıkartılıp takılıyor pusette yatakli olan kismida çift yönlü