Burcubyk55 Bebeğim 8 buçuk aylık 2 gun oldu zadiiten damlaya başlayalı aşırı sinirli çığlık atarak ağlıyor gece gündüz uykusundanda cırlayarak çığlık atarak agliyor acaba damladan olabilir mi ve uyku yapmadi damla herkese iyi gelmiş ama bize gelmedi 🙄
btl1816 Burcubyk55 15 aylık bebeğim biz kullanıyoruz uykusu inşa öksürük geçtiği için daha rahat uyuyor artık. Her bebekte farklı sanırım
AhmeTubq Burcubyk55 biz kullanıyorz kızımda egzama vsrdı çok fazla kaşınıyordu onun için vermişti doktor ve geceleri 2 3 kere uyandı bnde sevniyordum uyumayı öğrendi diye ama damlayı bırakır bırakmaz yine saat başı uyanıp uyumamaya başladı yani bizde geceleri uylu ypmış ama gündüz aynı sırf beynini uyuşturup uyku yapıyor diye ilacı bırakmıştım ama yüzünü burnunu tekrar kaşınmaya başladığı için damlaya tekrar başladım ve 3 gecedir yine güzel uyuyor bu gece 3 kere uyandı sadece
17062019 Burcubyk55 benimki normalde agresif bir bebek.onu icince daha da sinirli oldu.kuzenimin kizi da kullandi mesela bak onda direk uyku yapti.
btl1816 Burcubyk55 hayır kesinlikle olmadı bunu ilk defa duyuyorum sizden 🤷🏼♀️ Aksine öksürüğü düzeldi hastalığı geçiyor ve rahat uyuyor
Burcubyk55 AhmeTubq 17062019 btl1816 bakalim bi sure daha kullanicam baktım ki fayda gormuyorm bırakırım teşekkürler yorumlarınız icin 🤗
skrnflk Faranşiti vardı bebeğimin alerjik o yüzden kullandım gece uyumadan önce veriyordum mışıl mışıl uyuyordu sabaha daha keyifli uyanıyordu çok faydasını gördüm. Arada kulaklarını tutunca veriyorum