sevilyaa sekiz saatlik yolculuğa gitcez ama tedirginim nasi olcak giden varmi bu aylarda bide orda ailemm kalabalik hasta falan olmasından korkuyorum
Svdmirac sevilyaa biz beş saatlik bir yola gitmiştik çok küçük oldukları için uyuyorlar zaten genelde arada bir cildrma oluyor arabayı durdurup sakinleşip geri binioduk ama zor olmamisti
cattimom sevilyaa bol bol mola vererek bi sıkıntı olmaz çok terliyorlar sürekli de oto koltuğunda ya da pusette durmamaları lazım uyuduklarında boyunlarına destek koymak lazım tehlikeli çünkü nefes yolları tıkanabilir ben boynunun altına müslin örtüsünü rulo yapıp koyuyordum nefes yolu açılsın diye çıngırak alırsınız yanınıza ağlaması durmazsa the Happy Song imogen açın ağlayan her bebek susuyor bu şarkıda
tunasmom1 Bende bayram başlangıcında Mardin Antalya yolu gittim amma ve lakin yol 14 saat olunca 8 saat sonra bir ilde konakladık maksimum 4 5 saat sonra artık çocuk sıkılıp bunaldı sıcakta klimaya rağmen pusette terleyip ağladı 3 ay 3 gunluktuk biraz zorladı bizi son saatlerde 🥺