Ben anne olmadan önce yks ye girmiştim DGS ile olmadi diye ilahiyati kazandim sonra ama doğum yaptığım için bırakmak zorunda kaldım seneye de donduracagim okulumu. Ondan sonra büyümüş olacağı için annemden ve kayınvalidem den destek alıp okula öyle gidip geleceğim. Sizin sinavinizad az kalmış çalışmak bebekle zor oluyordur yakınıniz varsa destek almanızı tavsiye ederim en azından bir kaç gün yoğunlasirsiniz birde yemek falan uğraşmayın eşiniz idare edebilirse sınava yoğunlaşin dgs zor bir sinav ne yazık ki.. son olarak 2 tavsiyem var .
- Son iki üç gün YouTube da şunlar çıkar vs. Diye bilgi veren hocalar oluyor onları takip edin derim.
- DGS ile kazanamazsaniz seneye kesinlikle YKS yide denemenizi tavsiye ederim eğer ön lisansta bezner dersleri aldıysanız lisansa başlarken onları saydırip aldığınız derslerden muaf oluyorsunuz tabi sayılan dersleri okul belirliyor. (Mesela ben ön lisans ilahiyat okudum DGS ile kazanamadığım için YKS ile kazandım lisansı ders saydırma yapacağım 17 dersimi kabul ettiler transkripte bakıp onları alamadığım için okulumu erken bitireceğim dgs ile aynı mantığa geliyor) Biraz uzun oldu kusura bakmayın sınavda başarılar dilerim umarım gönlünüzce olur ☺️🌷