Kuzularinanasi duydum regl gununuz ne zaman.tatile ne gun gidiyorsunuz.regl den 3 gun once baslayin veya 2 gun once .ilaci birakinca 2 .veya 3.gun ztn regl baslar ona gore hesap edin kac gun icmeniz gerektgini.mesela ben icmeye basliyrm tatil ayin 5 inde bitiyorsa ben 3unde son kez iciyorum.eve gelince de adetim baslamis oluyor.cok fazla icmemek icin yani boyle yapiyrm
Gul-42 duydum menstral kap yada tampon bende adet oldum denıze gırılır kımse gormuyor havuzada oglumun havuz bezıyle gırdım cunku yanımda bırsey yoktu tatılde regl oldum dahada vardı gunumu sıcaktan geldı sanırım donustede oglumun normal bezını kullandım😀
Oglummmmb Adet kesici hap kullanıyorum şuan ( tatildeyim ) ama mahvoldum. Şişlik ağrı çok fazla yaptı. Ve tam kesmedi kahve leke geldi. Ama aşırı şişlik yapıyor bilginiz olsun.
Gul-42 Okuyanbiranne ılk gunumdı ılk oldugum saatlerdı zaten şarıl şarıl bırsey gelmedı azıcık belırtı verıyor ya oyle gırdım zaten ertesı sabah yola cıktı evımıze geldık hakka falan gırmedım mantıken kan akışı seklınde gelse gıremem suya cıkar degıl mı artı mecburen gırdım esım odada yatıyordu et ezılmesı vardı doktora gıttı geldı zaten 3 gunluk tatıl 4. Gun yola cıktık oglumu ındırecek benden baska kımse yoktu mecburen ındırdım onda bıle kucuk havuza goturdum kayıt falan atayım mı ıstermsınız otel adıda yazayım
Esen3535 Bna da fikir oldu biz ta eylulde gidicez ins kesin stres yaparim tatilde olurum cunku gecen sene oyle olmustu 😀😀 gitmeden olmazsam 2,3 gun oncesi ilac icerim😆