Mrvll Var mı anneler ? İçinde yer alan fosfotidilserin ve sitikolin cognizin konuşma anlamında fayda sağlıyormuş. Oğlum 26 aylık. Gecikmiş konuşmamız var diye doktor önerisi.
Leylahanli Mrvll merhaba faydasını gördünüz mü bizede dr önerdi bugün başlayacağız inşallah faydası olur
Mrvll Aysemmm93 bizim şişe yarıdan fazlası bitti. Yani kelimeler çıkıyor her gün bir kelime duyuyoruz. Fakat ikili cümle henüz yok. Bunlar suruptan kaynaklı mı onu da bilmiyorum ama bitince tekrar almayı düşünüyorum kesinlikle. Çocuk doktorunuz mu önerdi size ?
Aysemmm93 Mrvll evet istahi az dedim bide bizimki konuşuyor ama akıcı değil sohbet gibi değil ondan önerdi bi sizin kullandığınızı bide cerebrovita isimli bi vitamin önerdi bana bıraktı ikiside içeriği aynıymış hangisini alırsan dedi. Sizinki neyli iki çeşiti var sanirim
Mrvll Leylahanli merhaba. Bence gördük faydasını. Şuan 2. Şişedeyiz. Kelime sayısı, tekrar arttı. Çeşitli kategorilerden kelimeler geldi. Mesela sayı,renk, sıfat,fiil,isim gibi. Ancak iki kelimeli cümleler hâlâ göremiyoruz . 29 aylık 🙄