Nergis24 Kizlar kızım 5 yaşında Domestos şişesinin kapağını yalamış üzerine bol su icirdim kusturdum ama çok korkuyorum daha önce aynı durumu yaşayan var mı
hunilimomy Nergis24 kusturulmaz kimyasal hemen 114 zehir danisma hattini arayın o yonlendirme yapıp hastaneye gitmenizi isteyecektir.
sahrabalam2 Nergis24 bu tür yanıcı yakıcı zehirleyici maddelerin kusturulması çok tehlikeli ve yanlış üzerine birşeyler yedirilip içirilmez. Kusma esnasında yemek borusuna yutak mide hepsi zarar görür hastaneye başvurun
Birbebetoannesi Nergis24 isterseniz bir zehir hattı numarasını arayın 114 size bilgi versinler ama acile gitseniz daha iyi olur. Ayrıca böyle durumlarda kusturmak daha kötü diye biliyorum
OncedenGurme Nergis24 kusturmak çok tehlikeli bu durumlarda. Zaten yemek borusundan iniyor diyelim mideye, siz mideden alıp tekrar yemek borusunu yakmış oluyorsunuz. Doğrusu 112’ye danışmak
elmaliturtam Nergis24 bütün yanlışları yapmıştı bir şey içirmek kusturmak bari bu saatten sonra doğrusunu yap domestos şişesi ile acile başvurun lütfen.
Nergis24 elmaliturtam bı sakın olur musun ? Anlık panik ve korku ile şu verdim suyu bol icirince de kustu bile isteye kusturmus gibi ne bu şiddet ! Daha önce aynı durumu yaşayan oldu mu diye sordum .
Birdunyabircennetannesi Nergis24 Burada vakit harcamak yerine doktora mı gitseniz Kimyasal ve çamaşır suyundan bahsediyorsunuz
Sevensevilen Nergis24 bol su içirdim kusturdum yazmışsınız ona göre cevap verilmiş. Zehir danışma hattını arayın mutlaka. Yönlendirirler
Nergis24 eylulcakir bilerek kusturmadim su verdim . Hani kana karismasin diye düşünüp. Bide yutmadim anne diyor . Hani gözümüze falan olunca yıkarız ya bol su ile o maksatla su icirdim suyu çok içince kustu
SevimliHayaletCasper Nergis24 suda içirilmez kusturulmaz da. Zehirlenme durumlarında hiçbir şey yedirilip içirilmeden sakin kalarak acile gitmelisiniz. Umarım yoldasınızdır.
eylulcakir Nergis24 Tamam işte su falan içilmez böyle durumlarda direkt hastaneye götürülür size kim su içirin dedi ki. Ne yaptı doktorlar son durum nedir bir şeyi yok inşallah
Kuzularinanasi Nergis24 gecmis olsun doktor gittiniz umarim ne dediler yemek borusunu fln tahris etmis mi mideye inmis mi.bakildi mi.yalamis bile olsa cok tehlikeli
fatmaarasbebek Nergis24 benim oğlumda ağzına sürdü ama yutkadi daha 1 buçuk yaşındaydı hemen ağzını yıkadım iyice ayran içerdim sonra hastaneye götürdüm ne olur ne olmaz diye çok şükür birşey çıkmadı