zeynptgb Çatlak olark başladı gittikçe iyileşmesi zaten tek meme ile devam ediyorduk iyice mahvoldu .özetle meme ucunun dibinde kesik var ısırıp da mı oldu bilmiyrm ama hiç bir şey fayda vermiyor aynı durumu yaşayan var mi
ozge_34 zeynptgb Bende dün yaşadım aynısnı bir yaşnda oğlum var yeni bir diş çıkartıyor onun ağrısı ile emzirirken bir ısırıdı ki dibi kanadı o kadar acıdı ki ilk defa bu kadar kötü ısırdı dünden bu yana vermiyordum bu sefer de süt biriktiği için göğsüm ağrı yaptı verdim en sonunda
ppzeynep zeynptgb Aynısını yaşadım. Kızım 17 aylıkken ısırmıştı. Ne yaptıysam geçmedi. Sonunda enfeksiyona dönünce doktor antibiyotik verdi. Öyle geçti.
Ayse5100 zeynptgb aynısı oldu bende hicbisey fayda etmedi en son vazelin sürdüm Allahım nasıl iyi geldi anlatamam bı deneyin inşallah rahatlarsnz geçmiş olsun
zeynptgb ozge_34 çok geçmiş olsun size de.tek meme zaten diğeri almıyor sagdim biberon almıyor ek gıda yok zaten mama da denedim yani şaştım kaldım artik
alygkce Aynı şeyi bende bebeğim ısırdığı için yaşadım fakat her emzirmede o deliği bulup yeniden ısırdığı için iyileşmiyodu gittikçe yara büyüyordu bir gece o memeyi emzirmedim o şekilde iyileşti
sanathanimm34 Benimde iki günde bi hep aynı şekilde kesik oluşuyor. Ben garmastan pomad sürüyorum hemen iyileşiyor. Ama bu kremler olmasa napcaktm bilmiyorum. Yada eskiler ne yapmış onu da meram ediyorum.
zeynptgb ppzeynep çok geçmiş olsun dikiş fln atılmadı demi antibiyotikle kendiliğinden mi geçti peki ne kadr sure emzirmediniz
ppzeynep zeynptgb Doktor emzirmeyi kesmeme gerek olmadığını söyledi. Emzirdim. Antibiyotiğin yarayı kurutucu etkisi olduğu için birkaç gün içinde toparladı.
yenibirhikaye zeynptgb her sağımdan sonra hakiki kantoron sürdüm hemen geçti🌸dikkat edin mastite sebep olabilir
1cocuksevdasi zeynptgb gorumceminde öyle olmuştu ısırıyor çocuğu geçmiş herhalde artık ama nasıl geçti bilmiyorum