potikanasi Merhabalar kızlar, bebeğim 4 buçuk ayı geçti demir damlası başlamam gerekiyor. Sağlık ocağının verdiği damla maalesef temiz içerikli değil paraben vs. Var o yüzden bir arayışa girdim önerilerinizi alırım ☺️
Asyasemin2013 Tomris61 tadı nasıl acaba. Brndr onu almayı düşünüyorum. Şuan bestiron kullanıyorum ama her verdiğimde kusacak gibi oluyor
potikanasi Yorumlarda tadı çok kötü yazıyordu sizin bebeğiniz sevdimi açıkçası almaz diye korkuyorum 😁
BskSrc potikanasi biz sidefer kullandık, oğlum sıkıntı çıkarmadan kullandı, kabızlık ve diş kararması da yapmadı.
Minik__koalam BskSrc kaç aylıktan itibaren başlıyor..bize bisey demedi doktor demir için.. d vitamini kullanıyorz sadece..
Sedaekrem gunes0312 ocenı bende kullandım sonra olumsuz bır yorum gördüm bılgı ıcerıgı olarak sonra okudum o kadar para verıyoruz bır de en ufacı bırsey görmek ıstemeyız bırsey varmıs ama ne olduğunu hatıelamıyorım
elaunverr sidefer kullandık aşırı gaz ve kabızlık yapmıştı çok huzursuzdu bestiron kullanıyoruz gayet güzel devam ediyor şu an 🌸
potikanasi elaunverr bestiron ve newwit çok öneriliyor yorumlara göre deneyeceğim ikisinden birini teşekkür ederim :)
Keremlihayat Newvit kullanıyoruz bir aydır, yan etki olmadı şükür. İçerken ağzını buruşturuyor yavrum tadı bayağı kötü galiba
potikanasi Keremlihayat kullanan yetişkinlerde varmış çoğu demir tadı gibi çok kötü yazmış içeriği çok temiz ama böyle bir kötü yanı var galiba ondan dolayı newwit almaya çekindim açıkçası
Mire Bebeğim için bestiron kullanıyorum Şuan 10 aylık oldu hala devam ediyoruz ama tadı gerçekten çok kötü ilacı verdikten sonra mutlaka su veriyorum
potikanasi kubisma erbatab d vitamini kullanıyorum içeriği çok temiz sadece sızma zeytinyağı yağı ve d3 vitamini var bebeğim seviyor tavsiye ederim ☺️