beneannedeme Yaademm aynı testi benimkide regli daha 7 gün vardı hayırlı olsun kan verin kesin çıkacak 😇
jasminegms Yaademm benımkı bundan daha silikti ısıga tutup görüyordum şimdi doğdu miniğim eğer istiyorsanız inşallah allah verir
Yaademm beneannedeme ben biraz idrarı fazla beklettim galiba yanlışlık olmamıştır dimi sorun olmaz heralde sizinde aynıymış diye soruyorum kusura bakmayın 🙂
Lolik Yaademm olmamasından mı korkuyorsunuz Beklemeye gerek yok gidin verin strese girmenize gerek yok hiç
Yaademm Lolik evet birac kere yaşadım kan verdim negatif çıktı birde kimyasal gebeliğim var psikolojik olarak korkuyorum bu ay artık aşılama yapicaktik 1 buçuk senedir deniyoruz ama galiba benimle bebeğim 🥹
Yaademm jasminegms 1 buçuk senedir bekliyorduk bu ay aşılamaya gidicektk ama kendiliğinden geldi galiba 🥹🥹
beneannedeme Yaademm Allah gönlünüze göre versin inşallah bence hemen Bi kan testi verin en yakin hastanede 2 saatte kesin öğrenirsiniz ama bence var 😃😇
Yaademm beneannedeme çok sağolun ağlamaktan içim dışına çıktı gidip vericem inşallah güzel haberler alırım 🥹
Yaademm jasminegms ben idrarı biraz fazla beklettim ama ondan sorun olmaz dimi yanlış pozitif falan çıkmaz sizinde aynı test diye soruyorum kusura bakmayın