incikko Benim kızım 2 yaşında ve saçları inanılmaz kısa erkek gibi yani 2 senede zor bela uzadı önleri hala çok kısa instagram da gördüm yılan yağı ve badem yağını karıştırıp sürüyordu saçın uzaması için hafatada 1-2 kere acaba bu tarz yağlar kullanmamın bir sakıncası olur mu
Alerjikrinit incikko bence ecowell şampuan alın aşırı uzatıyor yağla uğraşmayın onun içinde de bir sürü yağ var zaten
alisinannesi2205 incikko ise yarıyor bizde erkek yeğenime kullandık her banyo öncesi baya ise yaradı deneyin
Minigim38 incikko biz ecowell kullanıyoruz uzadı ama seyrek bende onun için yağ kullanmak istiyorum cam terebenti, badem yağı, zeytin yağı, biberiye yağı ise yarıyormuş ama erken mi kullanmak için bilmiyorum
efnanveannesi35 incikko yılan yagını araştırın bi bilmiyorum küçük çoçuklar da kullanıma uygun mu ama büyüklerde çokça işe yaradıgını söyleyebilirim
incikko Alerjikrinit ecowell kullandık 1 kutu uzamasını hızlandırdı ama sanki bariz bir etki görmedim o yüzden yağ mı kullansam acaba dedim
peralle Ecet ecowell bu konuda öok iyi. Biz purseed kullanıyoruz oda uzatıyor. O yağların hamgi koşullarda ne olduğunu bilmiyoruz. Sentetik bile olabilir. Hiç kullanmayın derim
incikko peralle ecowell kullandık bir tık hızlandırdı uzmaayı ama purseed gördüm daha önce önerenler olmuştu deneyeceğim yalnız fiyatı baya tuzlu🫠
incikko Minigim38 benim kızımın da saçları sıkk yani doğduğunda seyrekti ama baya doldu simsiyah kafası ama boyut olarak uzamıyor sadece doluyor 😅
incikko efnanveannesi35 ben de instagramda birinden gördüm kızı 2.5 yaşında ve saçı beline kadardı yılan yağı ve badem yağı karışımı yapıp sürererek uzattığını yazmıştı
1gulceninannesi incikko bende ecowell deneyeceğim. O yağların faydası elbette vardır ama ben içeriklerine güvenemiyorum. Güvenilir bulursanız denenebilir ama çocuk başında onu nasıl tutar neler yaşanır bilemedim😁 benimki yalar kendini 😁