demir0 Kızlar merhaba 45 gün oldu doğum yapalı adet ne zaman görürüm ben bu konuda çok takıntılı biriyim
bilememolabilir demir0 kişiden kişiye degisen bir durum bu. Kimi 40ı cıkar cikmaz olur kimi birkc ay sonra kimisi senesinde. Ben mesela 3.ayımda olmustum. Siz tedbirinizi alın herhangi bir süprizle karşılaşmamak için :)
Winner Yaklaşık 8 ay falan olmadım ben. Rahat ol. Kimisinde hemen gelmiyo. Sadece korunma yollarını iyi araştır derim, hemen bebiş istemiyosanız☺
aysebb demir0 Takılınacak bir durum yokki merak etmeyin. Aksine böyle çok rahat yaz aylarında hemde yani boşverin 😂😂
Themom_ demir0 13. Ayda regl oldum doğumdan sonra ama regl olmuyorum diye korunmamazlık yapmayın regl olmasanızda vucudunuz her ay duzenlı yumurtluyor.
azrasmommm demir0 7 ay sonra oldum ben ve çok yoğundu. Sonra bitti 1 hafta sonra tekrar çok yoğun Bi şekilde oldum
aybarsmom34 demir0 Oğlum 4 aylık ve daha geçen hafta oldum. Doktorum 1 seneye kadar normal olduğunu söylüyor
evrim007 Ocak ayında doğum yaptım Haziran ayında regl oldum :) sizde olursunuz merak etmeyin az zamana ihtiyaç var
josephine_ demir0 29 Şubat doğum yaptım daha dün regl oldum ve emziriyorum bünyeden bünyeye değişiyor