Gozdekaya43 Kızlar bebeğim 28 aylık 4 gündür kusma, ishal ve karın ağrısı aşırı bununla savaşıyor yavrum eridi gitti sudan başka birşey de yemiyor kaka tahlili istedi doktor birşey çıkmadı birşeyi yoksa neden ishali karın ağrısı olur sonuç mu yanlış anlamadım
ezgdmrcasln Gozdekaya43 benim bebeğim de 10.5 aylık 1 hafta ishaldi. Hep taşıyordu çok gazı vardı karnı ağrıyordu iştahsızdı. Kaka testi yapıldı temiz çıktı probiyotik başladık. Şu an iyi çok şükür. Doktor sıcaklardan olduğunu söyledi.
Mrvklc97 Gozdekaya43 sıcaklardan olabilir mi ? Evi nemli tutmaya çalışın buhar makinası yoksa uyuduğunda bi tabakta buz olsun başının kenarında zıbından başka bir şey giydirmeyin hatta sadece bezle bile kalabilir her gün köpüklemeden de olsa duş aldırın bol bol sıvı tükettiği sürece bir şey olmaz Allah’ın izniyle geçmiş olsun bizimde iki gündür ateş var 38den düşmüyor ama boğazı vs Ağrıdığınu düşünmüyorum diş diyorum ama dişte yüksek ateş yapmıyormuş bugün de bekleyeceğim düşünemezsem yarın götürmeyi düşünüyorum sizin boğazlarında kulaklarında ağrı falan bir şey yok dimi
Gozdekaya43 ezgdmrcasln antibiyotik kullanıyoruz bana mısın demiyor ilaç fayda etmedi ishal kesiciye rağmen ishal devam ediyor sizdede mi böyleydi flagly denen antibiyotik kullanıyoruz karın ağrısı aşırı çok probiyotik bizde kullanıyoruz 2 kilo verdi 4 günde hiç geçmicek gibi korkuyorum valla
ezgdmrcasln Gozdekaya43 biz antibiyotik kullanmadık temiz çıktığı için. Bir de diş sancısı vardı o da etkiliyormuş. Siz de iltihap falan mı vardı antibiyotik verdi? Ben bol bol su içirdim hep emdi zaten kaç gün pek bir şey yemedi. Muz yedirdim patates şeftali yedirdim ishali kesmesi için. Onları deneyin isterseniz.
Gozdekaya43 Mrvklc97 yok şükür ateşte yok ama karın ağrısı ishal çok fazla ve sadece ayran içiyor günlerdir
PamukPrensesannesii Gozdekaya43 Benim kizim da 3 gündür ishal. Kan aldılar bize antibiyotik vermediler. Sadece ateş düşürücü ve probiyotik. Kaka tahlili de yapmadılar. Kusmayla başladı aynı sizinki gibi. Günde 2 defa yapıyor ama her tarafı batıyor bezinden fışkırıyor adeta. Karnı da gurul gurul 🥺
Gozdekaya43 PamukPrensesannesii bende devlete gittim aynı şeyi yaptılar sadece probiyotik verdiler sonra özele gittim antibiyotik verdiler ama işe yaramıyor asla islah için bile ilaç kullanmamıza rağmen 5 kere yapıyor günde en az çok kötü ne oldu bilmiyorum
Gozdekaya43 Nevsevmom ateş yok ama bilmiyorum olabilir tabi bunu geçiren var mı bebeği kaç günde geçer 6 hafta bile olabilir demişti doktor çok üzülüyorum hiç bişey yemiyor