rabiayvzhm 4 ay 4 günlüğüz bebeğim sürekli emiyor artık geceleri de 3-4 saatte kalkan bebeğim saat başı kalkıyor emmek istiyor. Bugün 1 tatlı kaşığı yoğurt verdim mutlu oldu sakinleşti. Karnımı doymuyor sütüm artık yetmiyor mu ?
Alparslanegetugce rabiayvzhm 4 ay 9 günlüğüz 3 gündür bizimkidenöyle ana ben dişten şüpheleniyorum ağlayarak uuyanmalar ağlama krizi ne girmesi sebepsiz yete eline bişey verdiğimiz zaman onu kemirmeye başlıyor resmen hıncını alamıyor gibi
powergirl rabiayvzhm yogurt süt 1 yaşına kadar yasak 6 aylik bile olmamış daha bebek verme kuzum bağırsakları gelismedi daha sana öyle geliyor yetiyor sütün o surekli seni istiyor kokunu ondan seni emiyor
fatmaktoprakci rabiayvzhm 4. Ay atağına girmiş olabilir misiniz . Siz emzirmeye devam edin bebek emdikçe vücudunuz süt üretimini arttırıyor . Süt yapıcı çaylar kullanın dut kurusu rezene kaysı , üzüm hoşafı gibi
gamzebykky rabiayvzhm rabiayvzhm bizde bugun 4 aylik olduk. yaklasik 1 haftadir bende ayni durumdayim. surekli memede heralde doymuyor diyorum. sabahtan aksama aksamdan sabaha memede kalabilir. biraktirinca agliyor kisa sure bide 😒 atak mi aclik mi bilemiyorum
Miniktazmanya Günde 5-6 çişli bezi oluyorsa sütünüz yetiyordur belkide bi ağrısı gazı olabilir rahatlamak amacıyla sizi emiyordur aç sütünüz yetmese sürekli olarak ağlardı diye düşünüyorum Doktorunuza bi danışmanızı öneririm 🌸
rabiayvzhm Alparslanegetugce Çokkkk huzursuz. Ellerimi alıp ağzına sokmaya çalışıyor her şeyi ağzına götürüp sıkıyor ağzı akıyor. Galiba diş sıkıntılarımız başladı. Uyku düzenimizde bozuldu
rabiayvzhm powergirl evet doğru diyosunuz ama içim gidiyo yapışık ikiz gibi dolanıyoruz. Uyku uyumak haram oldu sürekli uyanıyo emmek istiyo memeyle de kavga ediyo bazen öyle ağlıyor ki doyuramıyorum diye üzülüyorum. 4 ay atakları başladı galiba