Bebegım tam 8 bucuk ayında. Dogdugundan berı her sesten korkar. Buyudukce gecer dıyordum ama hala devam edıyor hapsırık öksürme hatta yanında bazen derın nefes alsam yada bı of ceksem hemen ıc cekıp aglamaha ıtıyor kendını. Dun aksam kayınvalıdemlerdeydık onların banyosundakı cam kapalıydı cok ses yankı yapıyordu orada esıme seslendım bılmeden cocuk kucagımdaydı banyoda yıkayacaktım onu oyle bır agladı kıııı yankı yapn o sesımden korktu. Ezan seslerıne aglıyor. Duygusal muzık duysa ağlıyor..Valla anlamıyorum yanı blendır fılan zaten korkuyor hadı garıp bınses olarak gelıyor ama benım yuksek sesımden esımın hapsırıgından derın nefes almamdan bıle bebek aglamasınduysun hemen aglar. Dün polıs yanımızda sıren caldı vok korktu bunkorku ları say say artırabılırım bunlar sadece bır kacı. Bu durumu doktorla gırusmem gerekıyor mu acaba. Var mı yasayan bunu . Gecıyor mu sonradan. Yada korktuğum bır sey var kı agzıma almak ıstemem ama otızmle bır alakası oldugunu yazmıstı brısı ınstagramda bunlar dogrumudur acaba ?