aysealb_ Kızlar ya gerçekten artık sinirleniyorum sallıyorum dalıyor ağlaya ağlaya uyanıyor böyle değildi gayet güzel uykusu vardı. Bu kadar uykuya direnir mi bi çocuk valla dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum. Sabaha kadar sürecek herhalde böyle 😩😩 17 aylık
nanelisekerr_ aysealb_ benimde 5 aylık. Bende 1 2 yaşına gelsin gecer diyorum ama hala devam sanırım. Allah kolaylık versin. Bellimi bir derdi vardır annesi.
aysealb_ Umay-gmz yok hep böyle değil gayet güzel uyku düzeni vardı bu gece beni Çok zorluyor saat 1 den beri uyutmaya çalışıyorum
sehpayacarpanserceparmak_ 14aydan bildiriyorum sinirden kendimi tokatlicam en son oglen 1de uyuduguyla duruyor
aysealb_ sehpayacarpanserceparmak_ benim ki 11 de uyumuştu 1 de uyandı şimdi mama yaptım içirdim bakalım hala sallıyorum yine kıvranıyor ama uyuma niyeti yok gibi
babyblogss aysealb_ ben elenmiş bulunmaktayım darısı tüm uyutmaya çalışan annişlere olsun 😄🥱 ağlanılacak halimize gülüyoruz ya
huzurlubebek aysealb_ Allah’ım bu ben yarabbim beni yazmışsınız kızım 17 aylık ağlıyorum suanda aynı duygulardayiz bıktım bıktım