yarenmlk0 Kızlar dogumdan 6 ay snra adet oldum 3 gün sürdü ama rengide garipti siyah renkti snradn kırmızıya döndü biraz simdi de 2 ay oldu hala olmadım bu durumu yaşayan var mı ilk adetten snra ne kadar gecikmeniz oldu?
Aylizzmm yarenmlk0 doğumdan sonra 1 yıl düzensizlik olabiliyor bende 7.ayimda oldum sonra 2 ay olmadım sonrada yine hep gecikmeli kahverengi olmasını da eski kan olabilirmiş uzun süre gelemediği zamanlarda bir yerde okumuştum normalmiş bu ay zaten herkeste gecikme olmuş sanırım 13 gün gecikti 2 yıl olmasına rağmen çok şükür bu gün geldi
asyaa0809 yarenmlk0 dogumdam 4 ay sonra adet oldum hâla bi düzeni yok iki ay oluyorum 3 ay olmuyorum falan degisiyo surekli
yarenmlk0 Hatice3850 ya ben oldum 1 kere ama 2 ay geçti ikinciyi olmadım panik oldm eşim test alıck yapıcm bugun bakalm
sudeaktan yarenmlk0 merhaba testin sonucunu bana da bildirebilir misiniz ben de aynı durumu yaşıyorum doğumdan sonra tam bir ay sonra adet oldum ama şuan bir hafta geçti hala olmadım çok korkuyorum bir de kasık ağrılarım var sizde de var mı oğlum daha 4 aylık
yarenmlk0 sudeaktan evet var agrım ama olamıyorum bir türlü sizin birde 1 hafta gecikmiş bnm tam 2 ay😂 dün gece bi vurdu aklıma yatamadm daha ya😂
yarenmlk0 sudeaktan ama bildgm kadarıyla 1-2 haftalık geçıkmeler oluyomus yinede süt verdigimiz için hormonlardan kaynaklıymış yinede bilemiyorum tabi
sudeaktan yarenmlk0 Gebelik istemiyorsanız umarım hamile falan değilizdir yiyip bitirdim kendimi kaç gündür lütfen testin sonucunu bana da bildirin. Emziriyorsanız bu tarz gecikmeler olur diye okudum ben. Umarım öyledir.