Kizlar oğlum 11 ay 16 günlük. Çok mutlu, huzurlu ve çok hareketli bir bebek asla yerinde durmaz. Yaklaşık 1 aydır yürüyor. Yabancılık hic yok. Hemen herkesin kucağına atlar. Girdiği ortamları yabancilamaz. Bebek, çocuk görünce çok mutlu olur hemen yanına gitmek ister. Bay bay yapıyor,gel gel yapıyor ama alkış hâla yok. Anne, baba, dede, meme, mama diyorr. Adım İlayda, çoğu zaman bana yaydaaa diye seslenir. Gel gelelim ismine bakmıyor. 10 kez çağırıyosak 2-3 kez ancak. Otizm adı altında bir çok video görüyoruz artık insanın aklı bulanıyor. Öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Taklit yeteneği de çok güzel. Ama çocuk ismine neden bakmaz merak ediyorum. Göz teması kuruyor aslında . Ama ben veya başkası çağırınca bakmıyor bu da aklıma takılıyor. Bu arada 0 ekran ilerleyemiyoruz ama günde toplam 20 dakika bile etmez. çünkü çok iştahsız bır bebek ama TV izlerken yediği için gönlüm el vermeye vermeye açıyorum yemek yedirirken. Sizce sadece bir belirtiyle kötüyü mü çağırıyorum acaba .merak ediyorum dusuncelerinizi