Elvn94 Atesi 38.5 artk calpol fayda etmeyince ftil verdim yarm attm hala 38.4 ne zamana duser yada acile gtmelimiyim yada baska atesini nasl dusureblrm 7 ay 28 gnluk kizim ya disten ates yada ussuttu suan cozemdm ustten 1 dis patlattik bidaha patlatyz
Thesra Elvn94 Eklem yerlerine ılık soğuğa yakın suyla tampon yaparmış şeklinde bezle silin eğer düşmezse bir kaç saate kadar doktora götürebilirsiniz
Oykuzey Elvn94 Diş ateşi o kadar yüksek olmaz. Yarın da pazar ama yine de bi acile götürürsünüz ateşi düşmezse. En azından gerekli testleri tahlilleri yaparlar. Ciğerlerini dinler, boğazına bakarlar. Erken müdahale etmiş olursunuz. Dişten değildir diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.
BerilinAnnesi61 Elvn94 ilac yarim saatte etkisini gosterir fitil ise 15 dk filan gösterir telaş yapmayin asiri yuksek degil ve 4 saate bir dönüşümlü ilac verin elinizde iki farkli ates düşürücü bulundurun benim kızımın ateşi 38.5 olduğunda ilac veriyorum ve direk soguk uygulumaya maruz birakma canım şok etkisi yaratmasin saglikli yillariniz olsun inşallah
Mom042 Elvn94 sadece bezle soguk odada gezdirmeyin kuzenim o hatayo yapti cocuk bronsit oldu cigerlerini ustmustu atesliyken atesi varsa coraplarini limon suyuna batirin kurusun ayaginda kucuk biraz ama corek otu yagi eklem yerlerine surun birde ates durucu atesi o anlik dusurur ama atesin suresini uzatir ates vucudun sifasidir mikropla savasidir biraz atesini yasasin demesi kolay tabi diyeceksiniz ama ben kizim azicik ateslensin heo ilac verdim simdi ilaca karsi bagisiklik kazandi hic bir ilac fayfa etmiyo 10 gune bi atesli insallah en kisa zamanda duzelor yavrunuz
Elvn94 Thesra surdm canm ates bsldgbdan beri suruyorm sadece bezle duruyo zatn ewde 1 oda cok soguk orda gzdryorm
Depresif_polyanna Ateş düşürücüyü kaç saatte bir veriyorsunuz? Hiç mi etki etmedi? Ilık bir duş aldırın, zıbınla dursun.odanın ısısı çok soğuk ya da çok sıcak olmasın.
BerilinAnnesi61 Elvn94 ilac verme canim eger yükselirse 38 filan olursa calpol verirsin saat 5 de verirsin fitil son caren olsun her zaman elinde colpol dolven parol filan olsun onlari 4 saate bir dönüşümlü olarak kullanirsin
Elvn94 BerilinAnnesi61 canm paranox s ftil verdgmz halde 37.6 dr 4 saatte bir atablran dedi bn ynede beklym
duruliyasmom Ayak altı koltuk altı ve alnına limon sürün anında ateşi düşüyor, vücutta enfeksiyon varsa atılmasına yardım ediyor, geçmiş olsun.
Elvn94 Mom042 doktr 3 saatte 1 ates dusuricu ver dedi canm su limon suyu corabi muhabbetini tam anlamdm nasl yapcam kuzum