aleynaa34 Kızlar 2 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Sağ göğsümün üst tarafında sertlik hissettim. Baya beze gibi ele geliyo böyle. Sert. Ne kadar emzirdiysem geçmedi bı türlü. Sürekli de emen bi bebek. Öyle süt birikip de emmeme şansı olmuyo. Günümün yarısından çoğu emzirmeyle geçiyo
asure aleynaa34 bunu bilmiyorum ama mastitte ateş,halsizlik falan oluyor diye biliyorum. Benim arkadaşım bir süre emzirmeyince mastit olmuştu. Hastanede serum takmışlardı. Öyle diyim
Mavi-deniz aleynaa34 merhaba sağım yaptınız mı ? Emzirse bile bazen çocuklar çekemiyor Ağrı ateş kol kaldırmama sıtma gibi belirtiler var mı? Eğer bunlar varsa mastittir..sıcak su sıcak torba duş lahana bunlar iyi gelebilir Birde zeytinyağı ısıt soğut masaj yap 3 kere günde Hala geçmiyorsa ağrı vs doktora görün antibiyotik çaresi
Eftelya_ser aleynaa34 önce sağıp sonra emzirin sıcak duşta masaj yapın sonra emzirin ağrı olursa da kara lahana çok iyi geliyor haşlayıp üzerine koymanız lazım benim bebeğim ilk doğduğunda başıma geldi 15 gün sürdü ama taş gibiydi benimkiler
schwarzerose aleynaa34 canım diğer kısımları yumuşak mı çünkü biara bende öyle post açtım mastitte sert olıyor o nokta gibi şeyde emmesinden kaynaklı benim şuan yok vardı geçti.
KMerveee Ne kadar emzirsenizde bazen süt kanallarınız tıkanabılır ve topacık oluşabılır sıcak duş ve el masajı emzırırken bubları yaparsanız iyi gelecektir tabi gecmezse ihmal etmeyın Mastıtse agrı hissedersınız