RedFlower_ Bugün çok araştırdım evet bir kaç marka çok iyi ama çok yüksek benim bütçeme Böyle uygun ama oğlum rahat kullanacak bjr Scooter olsun istiyorum Nasıl sizce
benaslindayohum RedFlower_ bizde de turuncusu var tek sıkıntı direksiyon dönüşü 😂 azcık öne doğru ittirip hangi yöne gidecek o tarafa doğru itmesi lazım başka bi sorun yok, kızım 3 yaşında dönerken inip düzleyip öyle gidiyo beceremedi daha😂😂
Birbebetoannesi RedFlower_ bizde de 1 senedir var sürüşü falan güzel ama tekerinin birinin ışığı söndü ve tekeri yavaş dönüyor. Rookie marka, BİM’e geliyormuş o marka da güzel öneririm
Cicektebenimcicekligunlerde RedFlower_ aldınız mı bende Scooter araştırıyorum. Ebebekten 1500 aldım tekerleği çıkti hep geri iade ettim bu model nasıl
RedFlower_ Cicektebenimcicekligunlerde şuan için kullanıyor valla bir sorun yaşamadık gayet güzel kullanıyor İlk iki gün hiç kullanmadığı için zorlandı sonrası iyi oldu
Cicektebenimcicekligunlerde RedFlower_ Aldık bizde bugün mahallede hep bu vardı bizimkinde iyi çıkar inşallah.😃