zeynepeslemdemir Merhaba ben yine 2 saatte bi emziriyorım ama basenleri bu süre uzuyor siz kaç saatte bi besliyorsunuz ? Mama verdiğimde 2 saatte 90 cc veriyorum emzirmede ise yediği kadar emzirip 2 saat sonra emziriyorum yine
merveatlaseymen zeynepeslemdemir bizimde öyleydi 3aylıkken 2-3 saat arayla ama bazende memede uzunca süre kalırdı yaz sıcaklar olunca sık sık teklif ediyordum ben emerse emiyordu☺️
sumeyyeasellina zeynepeslemdemir bizde 3 ay 15 günlüğüz ve aşırı değişiyor hergün bu saat farkları bende mama verdiğimde 9 cc den fazla içmiyor bemziriyorum da ve 2 saat 3 saat ve bazen 1 saat geçip tekrar ağlayıp emiyor hala bi düzen oturmadı
ahmethamza zeynepeslemdemir mamayi kilosuna göre hesaplamaniz lazım. Az geliyor olabilir. Kısa uykular genelde doymadiginda oluyor.
ilongirav zeynepeslemdemir ilk günden 3 ay bitene kadar 3 saatte bir besledim çünkü dr um öyle söyledi. 4. aya girince 4 saatte bir besle uyanmazsa uyandırmaya devam et dedi ama ben uyandırmıyorum çok nadir 2-3 kez 5-6 saat uyudu zaten, kendisi kurulu saat gibi 😂
mdea merveatlaseymen aynen öyle bendeki durum. Yaz sıcağı var diye yaklaşık 2 saatte bir emziriyorum. Susuz kalıp enfeksiyon sorunu yaşamak istemiyorum 😇
zeynepeslemdemir sumeyyeasellina benim kızım da sıcaktan bunaldımı emmek istemiyor bende mama veriyorum mecburen dul aldıktan sonra emiyo
sumeyyeasellina zeynepeslemdemir aynen gün içinde aşırı terliyoruz bende duş alana kadar hemen göğsümü yıkıyorum veriyorum
ahmethamza ahmethamza birde sıcaktan bebekler ememiyor. Zorla uyandırıp emziriyorum ya da duş aldiriyorum sonra emiyor. Birisi bana emzirme öncesi göğüslerini sogut dedi öyle de emiyor rahat.
cennetkusum16 zeynepeslemdemir 70 ile 80 arası kilosunu 24 saatte kaç kere emziriyorsanız o sayıya bölün
ahmethamza zeynepeslemdemir 80 90 ml kadar icer 3 saatte bi hesabi bu. 2 saatte bi beslenme artık fazla. Eğer uyuyorsa acıkıp kendi uyanmadikca vermeyin. 5 saati geçmesin sadece uykuları
cennetkusum16 2 ayligiz 3 saatte bir mama veriyorum 120 cc. Gece uykusunu bolmuyorum genelde geceleri 3 4 saatte bir acikıp uyanıyor yiyor. Mama ve uyku konusunda çok şükür düzenimiz var.
zeynepeslemdemir ilongirav benimkisi bıraksan sabaha kadar uyur ama bende uykusunda mutlaka besliyorum